slayerzs34
80+ Bronze
Saçma
satsın dolandırıcı değil ve satmazsa evine polis yollatır aldırırımArkadaşımın kartına 8000 TL teklif geldi ben kabul etmesini söyledim ama o ekran kartı bulamazsam ne yapıcam ya dolandırıcıysa dedi sizce dolandırıcı olma ihtimali var mı ? Bana güvenip satacak ama başka ilden istedi adam birde kart bulamazsam diyor böyle bir ihtimal bence yok ama size danışmak istedim.
Birde sizce hangi ekran kartını almalı bunu sattıktan sonra ? ( Yeni işlemci alabilir şuan kullandığı işlemci R5 2600 )
Hocam satsın kargolamadan önce parasını alsın karttan sonra kargoya versin. 8000₺ ile biraz dişini sıkarsa iyi bir kart alırArkadaşımın kartına 8000 TL teklif geldi ben kabul etmesini söyledim ama o ekran kartı bulamazsam ne yapıcam ya dolandırıcıysa dedi sizce dolandırıcı olma ihtimali var mı ? Bana güvenip satacak ama başka ilden istedi adam birde kart bulamazsam diyor böyle bir ihtimal bence yok ama size danışmak istedim.
Birde sizce hangi ekran kartını almalı bunu sattıktan sonra ? ( Yeni işlemci alabilir şuan kullandığı işlemci R5 2600 )
Seninki beleșe gitmiș aga3300 e sattm, birde pahalıya sattım diye seviniyordum ya.![]()
sat sat sat sat sat sat satArkadaşımın kartına 8000 TL teklif geldi ben kabul etmesini söyledim ama o ekran kartı bulamazsam ne yapıcam ya dolandırıcıysa dedi sizce dolandırıcı olma ihtimali var mı ? Bana güvenip satacak ama başka ilden istedi adam birde kart bulamazsam diyor böyle bir ihtimal bence yok ama size danışmak istedim.
2 Ay önceydi.Seninki beleșe gitmiș aga
Bende 2 ay önce 5600 e 2080 Super sattım ama yerine 6900 liraya 3070 aldım o yüzden sorun yok2 Ay önceydi.![]()
Yok hocam dediğim gibi dolandırıcı çıktı belliydi zaten 8k kimse vermez Rx590 kartına.Hocam satsın kargolamadan önce parasını alsın karttan sonra kargoya versin. 8000₺ ile biraz dişini sıkarsa iyi bir kart alır
nereden anladınız ne oldu?Yok hocam dediğim gibi dolandırıcı çıktı belliydi zaten 8k kimse vermez Rx590 kartına.
ha bankayı güven olarak mı gösterdi? deseydiniz ya önce para sonra kargo diye"İş Baankasında çalışıyorum siz ekran kartını yollayın ben parayı hesabınıza aktarım parayı"
Bunu dedikten sonra anlaşıldı amacının bizi dolandırmak olduğu.