Neler Yeni

RX590 8 GB 8000 TL Teklif Geldi.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Arkadaşımın kartına 8000 TL teklif geldi ben kabul etmesini söyledim ama o ekran kartı bulamazsam ne yapıcam ya dolandırıcıysa dedi sizce dolandırıcı olma ihtimali var mı ? Bana güvenip satacak ama başka ilden istedi adam birde kart bulamazsam diyor böyle bir ihtimal bence yok ama size danışmak istedim.

Birde sizce hangi ekran kartını almalı bunu sattıktan sonra ? ( Yeni işlemci alabilir şuan kullandığı işlemci R5 2600 )
satsın dolandırıcı değil ve satmazsa evine polis yollatır aldırırım

Akburu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ali Can Akburu

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Arkadaşımın kartına 8000 TL teklif geldi ben kabul etmesini söyledim ama o ekran kartı bulamazsam ne yapıcam ya dolandırıcıysa dedi sizce dolandırıcı olma ihtimali var mı ? Bana güvenip satacak ama başka ilden istedi adam birde kart bulamazsam diyor böyle bir ihtimal bence yok ama size danışmak istedim.

Birde sizce hangi ekran kartını almalı bunu sattıktan sonra ? ( Yeni işlemci alabilir şuan kullandığı işlemci R5 2600 )
Hocam satsın kargolamadan önce parasını alsın karttan sonra kargoya versin. 8000₺ ile biraz dişini sıkarsa iyi bir kart alır

BoraYücel

80+ Bronze

sat sat sat sat sat sat sat

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam satsın kargolamadan önce parasını alsın karttan sonra kargoya versin. 8000₺ ile biraz dişini sıkarsa iyi bir kart alır
Yok hocam dediğim gibi dolandırıcı çıktı belliydi zaten 8k kimse vermez Rx590 kartına.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
"İş Baankasında çalışıyorum siz ekran kartını yollayın ben parayı hesabınıza aktarım parayı"
Bunu dedikten sonra anlaşıldı amacının bizi dolandırmak olduğu.
ha bankayı güven olarak mı gösterdi? deseydiniz ya önce para sonra kargo diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,975
Üyeler
168,224
Son üye
Umurta
Top Bottom