RX590 mining değerleri ve ethermine ödeme

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 14 saattir rx590 8GB kartım ile ETH mining yapıyorum, sizlere aklımdaki soruları ve aldığım değerleri göstermek isterim.
-Aldığım değerler 31MH/s ve 67 derece bu değerler iyi midir?
Ethermine kullanıyorum ve ne zaman ödeme yapıyor?

-En erken ödeme zamanına ne kadar sürede ulaşırım? Aranızda benim gibi tek kart ile mining yapanlar deneyimlerini aktarırlarsa sevinirim.
değil oc ve uv yaparak sıcaklık düşürüp birazcık daha hızlı kazabilirsin.

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 14 saattir rx590 8GB kartım ile ETH mining yapıyorum, sizlere aklımdaki soruları ve aldığım değerleri göstermek isterim.

-En erken ödeme zamanına ne kadar sürede ulaşırım? Aranızda benim gibi tek kart ile mining yapanlar deneyimlerini aktarırlarsa sevinirim.

Ustalarım merhaba core voltage kısmına müdahale edemiyorum haricindeki ayarları aynı yapıyorum sizin paylaştığınız görselle ama ayarlarım kararsız hem 170 watları geçiyor tüketim hemde aynı havuzu kullanmamıza rağmen mh değerim 26 yı geçemiyor. xfx rx590 fatboy 8 gb kartım var
Mining işinde çok acemiyim yardımcı olabilir misiniz.değerleriniz muazzam.

Geri