Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Ben geçen tanesine 2 TL vermiştim tüh.3090 mı benim evde 200 tane var. tanesinide 50 kuruşa aldım.
Ben geçen tanesine 2 TL vermiştim tüh.3090 mı benim evde 200 tane var. tanesinide 50 kuruşa aldım.
Batu#0002 Ekleyin lütfen...Arkadaşlar şakam yok gerçekten discord üzerinden bana ulaşırmısınız fotoğrafları buraya yükleyemiyorum zaman aşımına uğradı hatası alıyorum 2900tl'ye vatandan alındı bu kart dün aldım elimde şuan 2 adet 590 1 adet 570 ve 1 adet 1650 var discorddan inanmayan arkadaşlara garantileriyle birlikte ssini atabilirim eğer yakınınızda vatan var ise gidip bakmanızı öneriyorum konu ayrıca trol vs değil 2900Tlye vatan üzerinden satın alındı bu kart...
RX570 i bana satar mısınız o zaman ?Arkadaşlar şakam yok gerçekten discord üzerinden bana ulaşırmısınız fotoğrafları buraya yükleyemiyorum zaman aşımına uğradı hatası alıyorum 2900tl'ye vatandan alındı bu kart dün aldım elimde şuan 2 adet 590 1 adet 570 ve 1 adet 1650 var discorddan inanmayan arkadaşlara garantileriyle birlikte ssini atabilirim eğer yakınınızda vatan var ise gidip bakmanızı öneriyorum konu ayrıca trol vs değil 2900Tlye vatan üzerinden satın alındı bu kart...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Batu#0002 Ekleyin lütfen...
Gidip aldım vatan paragon awm'denyapış knk yapış ilan linkini atabilirmisin?
tabii ki discord üzerinden bana ulaşın lütfen burdan satış yasak.RX570 i bana satar mısınız o zaman ?
Bir arkadasa alacağız
Ayrıca aldıysan faturası da olması lazım Vatanda kalemsiz kitapsız iş yapılmaz faturasının fotoğrafını atar mısınGidip aldım vatan paragon awm'den
ne zaman almıştın ?Gidip aldım vatan paragon awm'den
tabii ki discord üzerinden bana ulaşın lütfen burdan satış yasak.
Dostum discorddan eklermisin beni atacağım diyorum neyine bu inat anlamadımAyrıca aldıysan faturası da olması lazım Vatanda kalemsiz kitapsız iş yapılmaz faturasının fotoğrafını atar mısın
Dün satın aldım kartı kendi kartım aırzalandı çünküne zaman almıştın ?
ne zaman aldın kartı ?Dostum discorddan eklermisin beni atacağım diyorum neyine bu inat anlamadım
Dün satın aldım kartı kendi kartım aırzalandı çünkü
teşhir ürünümüydü çünkü çok ucuz daDostum discorddan eklermisin beni atacağım diyorum neyine bu inat anlamadım
Dün satın aldım kartı kendi kartım aırzalandı çünkü
Evet ellerinde kalan son tehşir ürünüydü jelatini duruyor. ancak biz sorduğumuzda indirim yapmadıklarını söylediler tehşir ürünü olması üzerinene zaman aldın kartı ?
teşhir ürünümüydü çünkü çok ucuz da
Hocam o fiyata aldıysanız mükemmel ama sanki biraz troll konu gibi duruyor.merhabalar sıfır rx590 rog strixe siz olsanız 2900tl verir miydiniz?
Dostum ekliyormusun discord üzerinden?RX570 i bana satar mısınız o zaman ?
Bir arkadasa alacağız
bir şey diyeceğim teşhir ürünü olduğu halde indirim yapmalarına gerek yok zaten yani baya uyguna almışsın teşhir ürünü varmı diye mi girdin sordun ?Evet ellerinde kalan son tehşir ürünüydü jelatini duruyor. ancak biz sorduğumuzda indirim yapmadıklarını söylediler tehşir ürünü olması üzerine