Hocam inanin bana benim cektigimi cekseniz amdde almazdiniz bidaha tek tek anlatmaya gerek yok 5000 seriside kullandim 6000 seriside bi ton hatayla karsilastim gereksiz stutterlar giriyor anlik droplar surucu hatalari cabasi o yuzden Nvidiadan sasmam bi sure daha1 2k oynasa anlarımda 5-6 yaşındaki karta 8 k akıl işi değil AMD de öcü değil .
Hocam dediklerinizi bende biliyorum fakat basligi tekrar bakin ekran karti onermenizi istesem oyle yazardim soylediginiz kartlarin daha guclu oldugunun bende farkindayim8000 tl o kötü kartlara verilmez 8000 e hepsini tokatlayan 6700xt alırsın çok rahat hatta abartıyorum rx 6800 bile bulursun 8000 e
Reis yepyeni güncel sıfır daha performanslı daha teknolojik kartlar duruken biri gelip benden 5-6 senelik kartı 8K ya alsa varya bayram ederdim o kadar söylüyorum.Hocam asiri guclu olmasina gerek yok benim icin oyun delisi degilim isimi gorsun yeter kafasindayim zaten ilerde bilgisayari satmayı dusunuyorum baştan sistem kuracagim kartlari idarelik aliyorum diyebilirim amd benlik degil 3 kurus fazla veririm nvidia kullanırım amd den yana yuzumgulmedi bugune kadar ekran karti konusunda
nvdia istiyorsan 1000 tl daha koy 2.elden 4060 al en azından garantili temiz ürün olur elindeHocam inanin bana benim cektigimi cekseniz amdde almazdiniz bidaha tek tek anlatmaya gerek yok 5000 seriside kullandim 6000 seriside bi ton hatayla karsilastim gereksiz stutterlar giriyor anlik droplar surucu hatalari cabasi o yuzden Nvidiadan sasmam bi sure daha
Hocam asiri guclu olmasina gerek yok benim icin oyun delisi degilim isimi gorsun yeter kafasindayim zaten ilerde bilgisayari satmayı dusunuyorum baştan sistem kuracagim kartlari idarelik aliyorum diyebilirim amd benlik degil 3 kurus fazla veririm nvidia kullanırım amd den yana yuzumgulmedi bugune kadar ekran karti konusunda
Boşverin hocalar sabaha kadar anlatsanız nvidia diyecek en güzeli bırakalım güzel bir kazıklansın yaşayarak öğrenir belki8000 tl o kötü kartlara verilmez 8000 e hepsini tokatlayan 6700xt alırsın çok rahat hatta abartıyorum rx 6800 bile bulursun 8000 e
Psu ve anakart kalitelimi?Hocam inanin bana benim cektigimi cekseniz amdde almazdiniz bidaha tek tek anlatmaya gerek yok 5000 seriside kullandim 6000 seriside bi ton hatayla karsilastim gereksiz stutterlar giriyor anlik droplar surucu hatalari cabasi o yuzden Nvidiadan sasmam bi sure daha
Amd kartlardqn bahsediyorsaniz kalsin nvidia oneriniz varsa bu butcede beklerimReis yepyeni güncel sıfır daha performanslı daha teknolojik kartlar duruken biri gelip benden 5-6 senelik kartı 8K ya alsa varya bayram ederdim o kadar söylüyorum.
600w psu tam ismini bilmiyorum anakart msi b450m-a pro maxPsu ve anakart kalitelimi?
4060 bak o zaman kral 8K yı 2060S e vermekAmd kartlardqn bahsediyorsaniz kalsin nvidia oneriniz varsa bu butcede beklerim
Hocam 1080p oynayacagim benim islemciyle bottleneck olmuyor mu 40604060 bak o zaman kral 8K yı 2060S e vermek
Anakartin iyi değil ve psu da onemli . AMD kartlar kalitesiz anakart psu'larda sorun çıkarmaya daha meyilli .Amd kartlardqn bahsediyorsaniz kalsin nvidia oneriniz varsa bu butcede beklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
600w psu tam ismini bilmiyorum anakart msi b450m-a pro max
Senin 2060S alasın var kral sana anlatıyoruz yetmiyor adam link atıyor hala diretiyorsun.Hocam 1080p oynayacagim benim islemciyle bottleneck olmuyor mu 4060
bottleneck oluyor mu dedim sadece niye gerginsin bu kadar kralSenin 2060S alasın var kral sana anlatıyoruz yetmiyor adam link atıyor hala diretiyorsun.
Sen git 8K ya 2060S al ama kimseye o paraya aldığını söyleme sakın gülmesinler.