RX590 S.E Fiyatı

Bende Pulse modeli var sizce kaç TL ye gider? arkadaşın aldığı tarihe yakın 1200TL ye almıştım hazır sistem olduğu için daha ucuza gelmişti normalde 1500TL idi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri alabileceğini sanmıyorum sağlık olsun.

Bende Sapphire Pulse RX 580 8GB ı 1200 e almıştım 5 ay önce, şimdi kaç eder acaba :D.

şuan sıfır rx570 bile 1100 tl satılıyor pulsede aldığınız paraya veya az fazlaya satılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri alabileceğini sanmıyorum sağlık olsun.
evet çocuk artık geri vermez ucuz aldı diye

2. elden satamazsın miming sebebiyle yani zor gider.

Mining mi yaptım ben la :D, kartı undervolt kullanıyorum, gelen adam test eder görür, zaten 1.5 yıl garantisi de var kartta çizik dahi yok :D. Gözüm gibi bakıyorum, kartı sevmiyorum ama gözüm gibi bakıyorum :D.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Ben hiç mining yapmadım ve gelip test etmesine izin veririm hatta gelemiyorsa video atarım yeter ki ucuza gitmesin.
mining yapmaya gerek yok ki halihazırda mining yapıp karltarı aşırı ucuza satanlar sebebiyle şuan 2. el RX 500 serisi karltar fiylatları ağlıyor temiz olsa da olmasa da ucuza satılıyor

mining yapılsa da kartta garanti varsa garanti geçerli diye biliyorum

mining yapmaya gerek yok ki halihazırda mining yapıp karltarı aşırı ucuza satanlar sebebiyle şuan 2. el RX 500 serisi karltar fiylatları ağlıyor temiz olsa da olmasa da ucuza satılıyor
Ben bu kartı 0 dan pahalıya bile satabilirim öyle bir potansiyelim var.

Pek sayılmaz aslında, RX 570-590 larda piyasa 2 ye ayrılmış halde, bu miningciler kendini rahat belli ediyor ucuz fiyat ile, mining yapmayan da benim kartım mining yapmadı temiz diyerekten ucuza vermiyor. Fırsattan istifade Mining yapıp da temiz diye satanlarda var tabi :).

Ben pek satmayı düşünmüyorum, bıktım 2. el piyasasından, heriflerle uğraşmaktan. bu RX 580 ni gebertene kadar kullanırım artık :).

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
200 daha katardı geçen hafta 5500xt nitro+ alırdı sıfır bence gayet iyi

Pek sayılmaz aslında, RX 570-590 larda piyasa 2 ye ayrılmış halde, bu miningciler kendini rahat belli ediyor ucuz fiyat ile, mining yapmayan da benim kartım mining yapmadı temiz diyerekten ucuza vermiyor. Fırsattan istifade Mining yapıp da temiz diye satanlarda var tabi :).

Ben pek satmayı düşünmüyorum, bıktım 2. el piyasasından, heriflerle uğraşmaktan. bu RX 580 ni gebertene kadar kullanırım artık :).
Katılıyorum sadece ederini merak ettim yoksa ben bu kartı 2-3 yıl kendim kullanır sonra kardeşime devrederim 2-3 yıl da o kullanır.

Geri