Niye yaramasınki?RX6400 ekran kartında ve ASUS VS197'de monitörde HDMI to VGA dönüştürücü kesin işe yarar mı? Aynı monitörü kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Bilmiyorum işe yaramayanlar var?Niye yaramasınki?
Anladım o konuda bilgim yok donusturucu çalışıyorsa sorun olmaz gibiBilmiyorum işe yaramayanlar var?
Her dönüştürücü işe yaramaz. Aşağıdaki gibi kablolu aktif dönüştürücü gerekiyor.RX6400 ekran kartında ve ASUS VS197'de monitörde HDMI to VGA dönüştürücü kesin işe yarar mı? Aynı monitörü kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Bunlar kesin işe yararmıHer dönüştürücü işe yaramaz. Aşağıdaki gibi kablolu aktif dönüştürücü gerekiyor.
Dark HDMI - VGA DönüÅtürücü
www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar, Notebook, Gaming Bilgisayar, SSD, Harddisk, XDrive Oyuncu Koltukları, Klavye, Mouse, Mouse Pad, All In One Bilgisayarlar, Ekran...www.gamemar.com
Alıntıyı görüntüle
Dark marka işe yararmıHocam dönüştürücü sağlamsa çalışır. Önemli olan yönü yanlış olmasın. Kaynak hdmı o yüzden Hdmı to Vga bir dönüştürücü ile görüntü alırsınız.