Neler Yeni

Rx6400 vs Ps4 vs Xbox One S

tadic.0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Serhat Yılmaz
Ps4 series s in yanında sönük kalır 1 hafta önce 3.4k ya bir sürü ps4 vardi simdi 4k dan az düzgün yok ama koyanlar oluyor 3.5k ya falan bulursam onu alırım series s gerek o kadar para vermem zaten tv 45hz olduğu için 60fps de alamiyacagjm
tercih size kalmış , iyi günler:)

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Bütçe:3400

Daha önceden rx 6400 lü 6k lık bi sistem dizcektim sıfır ama monitör yok ekipman yok ve 6k biriktirene kadar fiyatlar ne olur belli değil not:bütçeyi hesaba katarak öneride bulunursaniz iyi olur teşekkürler
2.elden sizce hangisini almaliyim ps4 slim modelleri suan 4k falan diğer modeller alınmaz zaten 2.elden xbox one s ise 3.0k 3.5k ps4 den biraz daha güçlü ve daha az fan sesi yapıyor psp sistemi güzel sistem evet game pass e göre daha iyi oyunlar var ama bütçeyi o kadar artiramam sizce hangisi alınır? Benim bütçeye göre
PS4 ikinci el 1-2 yıllık bir konsol alın 4000tlden çok daha ucuza bulabilirsiniz. 4000tl fazla PS4 için. Sonra da konsolu kırıp istediğiniz oyunları yükleyerek kullanırsınız oyun almak için para vermenize gerek kalmaz böylece.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Ayetullah Taylan
PS4 almanı öneririm ne Xbox One S ne de RX 6400 önermiyorum ben yine tercih size bağlı. PS4 e destek 2025 e kadar kesilmeyecek daha seni götürür God of War Ragnarok falan geliyor onu da oynarsın Xbox One S konsoluna destek kesildi zaten onu düşünme bile ayrıca kim size Xbox One S PS4 den güçlü dediyse baya cahilmiş almanı asla önermem çok kötü konsol 720p 900p oyun oynatıyor 1080p bile değil. AMD RX 6400 alsan da seni çok idare etmez yeni oyunlarda baya sıkıntı çekersin oynayamazsın bile o kart ile 1 yıl sonra çıkan oyunları yani özetlersem PS4 al 460 TL ye de 1 yıllık PS Plus Deluxe al keyfine bak ama sakın Xbox tarafına yönelme en çok da Xbox One S yada One X konsollarına destek kesildi bu konsollara.
Ps4 2013 de one s 2016 da çıktı one s daha güncel bi konsol onun desteği ne zaman kesildi kaynak atarmisiniz bilimiyodum çünkü gow ragnarok falan olmasada olur 3.parti oyunlar rdr2,snowrunner,mortal kombat,asassin Cred, falan bana göre yeterli forumlarda gördüğüm kadarıyla çoğu kişi ps4 slim daha güçlü diyor kullanıcıların yorumlarına ve videolara baktım aradaki farkı anlaymazssiniz falan diyor görüntü anlamıyla oyunlarda farklılıklar olabiliyor örnek;ps4 rdr2 yi 1920x1080p oynanırken One s 1536x864p oynatıyor ama ark survivalı One s 900p oynanırken ps4 720p oynatıyor
Xbox One s x desteği kesildigine dair resmi bir açıklama varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS4 ikinci el 1-2 yıllık bir konsol alın 4000tlden çok daha ucuza bulabilirsiniz. 4000tl fazla PS4 için. Sonra da konsolu kırıp istediğiniz oyunları yükleyerek kullanırsınız oyun almak için para vermenize gerek kalmaz böylece.
Fat yada mat kasalarla pek uğraşmak istemiyorum alicaksan slim al tabi uyguna bulursan mat da alabilirsin ama ben alicak olsam slim alırım slmin ise bazı cuh modelleri sadece kırıla biliyor

Son düzenleme:

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Ayetullah Taylan
Xbox One S güncel konsol değil aynı konsol sadece 2016 da Slim versiyonu çıktı PS4 Fat Parlak modeli haricinde tüm modelleri alabilirsiniz PS4 modellerinde One S çok kötü cihaz bak yine altını basa basa söylüyorum aşağıya bir kaç oyunun karşılaştırma fotoğraflarını atacağım PS4 ile Xbox One S arasında daha kendi özel oyunu Halo İnfinite yi bile 1080p oynatamıyor 970p de çalıştırıyor PS4 de ise Horizon Forbidden West 1080p native de çalıştırıyor oyun daha bu yıl çıktı en son özel oyunlardan PS tarafında yani ben One S konsolunu asla önermiyorum PS4 Fat Mat kasa bulursan onu al kesinlikle tabi karar size bağlı. Bu arada ARK Surivival Xbox One S de 720p oynatıyor o da maximum alabildiği çözünürlük araştırabilirsiniz 900p değil yani.

Not: PS4 çoğunlukla 1080p oyun oynatır Xbox One S ise 720p ve 900p arasında oyun oynatır nadir 1080p oyun oynatır.

Bu haber de Microsoft'un tüm Xbox One modellerinin üretimin durdurduğu ve desteğin kesildiği ile ilgili haber.
Hem zaman ayırdığınız hemde zahmet ettiğiniz için teşekkürler eğer temiz bir mat kasa bulabilirsem 3400 3500 e onu alırım yoksa one s almalimiyim veya illa bekleyip mat kasamı almaliyim?

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Ayetullah Taylan
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ahmet eren
Biri 2300tl diğeri 3500 süper zeka
Ya sistem zaten sadece ekrankartından oluşuyor değil mi kardeşim? Adamlar sana bir sistem toplayacağına xbox one x al felan demiş sen ise onlara laf atıyorsun yok "ya sabır" gibi. Biz de biliyoruz fiyat farkını. Düzgün oku felan demişsin de düzgün yazmamışsınız bu arada

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Ayetullah Taylan
Bekleyin PS4 Fat Mat kasa alın paranızı cidden çöpe atmanızı istemem bu zamanda az para değil satamazsınız da geri Xbox One S konsolunu bu piyasayı çok iyi biliyorum o yüzden Xbox One S konsolunu bence aklınızdan çıkarın PS4 Fat Mat kasayı bekleyin.
PS Plus Deluxe oyunları bunu da inceleyin Türkiye de Ps Now olmadığı için PS3 den streaming edilen oyunlar yok sadece geri kalan her şey aynı. 1 yıllık 460 TL ye PS Plus Deluxe de alırsınız keyfinize bakarsınız.
Doğru diyorsunuz teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,178
Üyeler
169,683
Son üye
hyperFREAK47
Top Bottom