Hocam marka frisby forem mi oysa hiç kullanmayın daha iyi o PSU yuBütçem çok çok sınırlı. Ekran kartına yetebilecek param var. R3 3200g rx6500xt sisteme 350w yeter mi ?
FOEM FPS-G35F12 350W Power Supply
Böyle bir psu kullanmayın benceBütçem çok çok sınırlı. Ekran kartına yetebilecek param var. R3 3200g rx6500xt sisteme 350w yeter mi ?
FOEM FPS-G35F12 350W Power Supply
Hocam 2 senedir kullamıyorum bir sıkıntı yaşamadım.Hocam marka frisby forem mi oysa hiç kullanmayın daha iyi o PSU yu
Umraim ilerisinde de yasamazsin.Hocam 2 senedir kullamıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
hocam psuda pci express güç kablosu yok… Ucuz bir psu önerebilir misiniz bu sistemi besleyebilecek ucuz olması önemli bütçem çok sınırlı.https://www.technopat.net/sosyal/konu/rx-6500xt-sisteme-350w-psu-yeter-mi.2065869/page-2
Bu konuyu okursaniz sevinirim.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-aerocool-vx-plus-ae-vxp400-400-w-fiyati,404261887.html 2. El e bakabilirsinUmraim ilerisinde de yasamazsin.
hocam psuda pci express güç kablosu yok… Ucuz bir psu önerebilir misiniz bu sistemi besleyebilecek ucuz olması önemli bütçem çok sınırlı.
2. El
Alınır ama test edin çalışıyor mu diye. Tabi imkanınız varsa.2. El
Aerocool VX PLUS 400W PSU
230 lira hocam. 2 yıl kullanılmış. Kutusu yokmuş 600w versiyonunun kutusunda gönderiyormuş. Alınır mı?
Hocam imkan pek yok gibi. Param güvende ile satıyor onun olayı nedir biliyor musunuz ?Alınır ama test edin çalışıyor mu diye. Tabi imkanınız varsa.
Param güvende şu:Hocam imkan pek yok gibi. Param güvende ile satıyor onun olayı nedir biliyor musunuz ?
2 ilan buldum yazdım bekliyorum hocam.Param güvende şu:
Size kargoyu gönderir açar bakarsınız istediğiniz gibi çıkarsa parayı ödersiniz çıkmazsa geri iade edersiniz. Olay bu. Param güvende mantıklı. Taksit falan da kabul ediliyor yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam ben bu ürünü 6 ay rx560 la kullandım hiç sıkıntı çıkarmadı.Aercool marka da alınabilir zaten2. El
Aerocool VX PLUS 400W PSU
230 lira hocam. 2 yıl kullanılmış. Kutusu yokmuş 600w versiyonunun kutusunda gönderiyormuş. Alınır mı?