ekran kartı 01010
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 566
4.0 anakartlar min b550 anakartlarda bulunuyor
tiktok yayını yaparken drop yermiyim peki ?benim önerdiğim anakart 3.0
4.0 anakartlar çok bahalı şuanda fiyatları deymez
hayırtiktok yayını yaparken drop yermiyim peki ?
işlemciyi aldım diyelim hangisini alırsam daha sağlıklı olur benim içinhttps://www.epey.com/anakart/biostar-b550mt.html
piyasanın en ucuz b550 anakartı bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır
piyasanın en ucuz b550 sinde daha önce sıkıntı yaşayanlar olmuş yani biraz riskliişlemciyi aldım diyelim hangisini alırsam daha sağlıklı olur benim için
risk sıkıntı ya bu sefer garanti ile uğraşmak gerekecek yok kargo ıvır zıvır filan peki hepsiburada dışında satan varmı attıgınız kartın yorumlarına baktımda arızalı yollanan ürünler olmuş açılmış ürünler filanpiyasanın en ucuz b550 sinde daha önce sıkıntı yaşayanlar olmuş yani biraz riskli
b550 anakart ile a520 arasında oyunlarda 5 6 fps fark yaratıyor ama bu yayıncılığınızı etkilemez
risk almicam diyorsanız a520
ben sonunakadar performansımı kullanacam derseniz b550 tabi riskli
risk sıkıntı ya bu sefer garanti ile uğraşmak gerekecek yok kargo ıvır zıvır filan peki hepsiburada dışında satan varmı attıgınız kartın yorumlarına baktımda arızalı yollanan ürünler olmuş açılmış ürünler filan
bu ürünün m2 ssdli versiyonudamı var ürün yorumuna öyle yazmışta birisi![]()
Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket Anakart
Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
tüm satıcıları altta gösteriyor
n11 deki yorumlar iyi gibi görünüyor değerlendire bilirsiniz
anakarta m2 ssd gen 3 girişi var ama yanın da ek olarak m2 gelmiyor sizin almanız gerekbu ürünün m2 ssdli versiyonudamı var ürün yorumuna öyle yazmışta birisi
aciliyetim yok sadece merak ettigim için sordum teşekkür ederim yardımların için peki başka markaların varmı bu kartındananakarta m2 ssd gen 3 girişi var ama yanın da ek olarak m2 gelmiyor sizin almanız gerek
yani isterseniz anakart la beraber m2 sipaişide vere bilirsiniz ama gerek varsa alın m2 lerinde fiyatı yükseldi
acil değilse fiyatlkarı düşmesini bekleyin tahmini 5 6 ay fiyatların yüksek kalması bekleniyor
teşekkür ederim sağolunalacağınız 5600 işlemci ile uyumlu anakartlara baka bilirsiniz
sağ çaprazda listeyi sırala seçeneğinden en ucuz tercihleri göre bilirsiniz