unkn4wn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 445
darboğaz olabilirDostum mesela 7800x3d alsam ekran kartını düşük tutsam mesela rx6600 gibi nasıl değerler görürüm
darboğaz olabilirDostum mesela 7800x3d alsam ekran kartını düşük tutsam mesela rx6600 gibi nasıl değerler görürüm
Mesela işlemciyi gerçekten sağlam bir şey alıp 7800x3d gibi ekran kartını ikinci elden 6k ya rx6600 alsam ve bunun etrafında toplasam bileşenleri cs için yeterli olur mu240 lık monitörle sabit 240 oynamak istiyosanız bi 50kyı falan gözden çıkarmanız lazım gibi yoksa her halükarda sapıtıyo cs
Bunu nasıl araştırabilirim veya düşük bütçeli bu işlemci için hangi kartı önerebilirsin bana 7800x3d ile beraber alabileceğimdarboğaz olabilir
bütçe nedirMesela işlemciyi gerçekten sağlam bir şey alıp 7800x3d gibi ekran kartını ikinci elden 6k ya rx6600 alsam ve bunun etrafında toplasam bileşenleri cs için yeterli olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu nasıl araştırabilirim veya düşük bütçeli bu işlemci için hangi kartı önerebilirsin bana 7800x3d ile beraber alabileceğim
30k totalde diyebilirim uzay sistem olarak kurarım en başta muhtemelenbütçe nedir
hocam anakart ram psu gibi parçalara pek hakim değilim yaklaşık olarak ekran kartına ne kadar harcamayı planlıyorsunuz ona göre ekran kartı önereyim30k totalde diyebilirim uzay sistem olarak kurarım en başta muhtemelen
Ya vallahi şöyle benim ihtiyacım olan csde 360 fps bunu karşılasın benim için okeydir hocam bütçem de ekran kartı için 6-10 k arası ama derseniz ki rx6600 ile bu işlemci işini görür giderim alırım bunu işime gelir daha sonra yükseltirim darboğaz olur vs derseniz ona göre bütçemi arttırmaya çalışırımhocam anakart ram psu gibi parçalara pek hakim değilim yaklaşık olarak ekran kartına ne kadar harcamayı planlıyorsunuz ona göre ekran kartı önereyim
cs genelde düşük grafiklerde oynadığımız için o oyuna özel çok dar boğaz olacağını sanmıyorum. ama herhangi bir hikayeli oyuna girerseniz bence sorun olabilir. sadece cs oynayacaksanız dediğiniz gibi işlemciyi yüksek tutun ama ilerde ekran kartını yükseltebilirim diyorsanız anakartı falanda ona göre uygun seçin ekran kartından kıstığınız bütçe ile . darboğaz konusunuda bence ayrı bir konu açın net öğrenmek içinYa vallahi şöyle benim ihtiyacım olan csde 360 fps bunu karşılasın benim için okeydir hocam bütçem de ekran kartı için 6-10 k arası ama derseniz ki rx6600 ile bu işlemci işini görür giderim alırım bunu işime gelir daha sonra yükseltirim darboğaz olur vs derseniz ona göre bütçemi arttırmaya çalışırım
Çok teşekkür ediyorum sağ oluncs genelde düşük grafiklerde oynadığımız için o oyuna özel çok dar boğaz olacağını sanmıyorum. ama herhangi bir hikayeli oyuna girerseniz bence sorun olabilir. sadece cs oynayacaksanız dediğiniz gibi işlemciyi yüksek tutun ama ilerde ekran kartını yükseltebilirim diyorsanız anakartı falanda ona göre uygun seçin ekran kartından kıstığınız bütçe ile . darboğaz konusunuda bence ayrı bir konu açın net öğrenmek için