Rx6600 alınır mı çok sorunlu mu

albono

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar merhaba PC toplayacağım ekran kartı için bütçem kısıtlı ilk başta Nvidia düşündüm ama bu bütçedeki ekran kartlarında pek performans alamayacağımı düşündüm rx6600 cidden çok sorunlu mu sorunların çözümü var mı alınabilir mi 2025 de teşekkürler (bütçe 5k civarı)

Arkadaşlar merhaba PC toplayacağım ekran kartı için bütçem kısıtlı ilk başta Nvidia düşündüm ama bu bütçedeki ekran kartlarında pek performans alamayacağımı düşündüm rx6600 cidden çok sorunlu mu sorunların çözümü var mı alınabilir mi 2025 de teşekkürler (bütçe 5k civarı)
sorunlu olduğunu nereden okudun ki yaklaşık 2 yıla yakındır kullanıyorum r5 5600 ile herhangi bir sıkıntısını görmedim performansı gayet yeterli sorun yarattığı herhangi bir oyun görmedim, wattman hatası da almadım

sorunlu olduğunu nereden okudun ki yaklaşık 2 yıla yakındır kullanıyorum r5 5600 ile herhangi bir sıkıntısını görmedim performansı gayet yeterli sorun yarattığı herhangi bir oyun görmedim, wattman hatası da almadım
Hocam PC konusunda daha yeni olduğumdan baktığım yerlerde hep amd de hatalar olduğunu söylediklerinden önyargı gibi bir şey oluştu ondan bilenlere bir sorayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ek olarak sizinkini modeli neydi bir fikir olması açışından soruyorum

hatalı değil 6600 kullanıyorum.

2.5 yıl 6700 kullandım hayatımda ilk kez bir amd karttan bukadar memnun kaldım süper bir karttı amd al kardeşim bütçen yetmiyorsa Şuanda nvidia kullanan birisi olarak söylüyorum kartımı özlüyorum.

Hocam PC konusunda daha yeni olduğumdan baktığım yerlerde hep amd de hatalar olduğunu söylediklerinden önyargı gibi bir şey oluştu ondan bilenlere bir sorayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ek olarak sizinkini modeli neydi bir fikir olması açışından soruyorum
hata felan yok hocam herkes bir şey söyler bu işte, sapphire modelini kullanıyorum ben 50 55 dereceyi geçmiyor hata desen o da yok daha nesi hatalı bu amdnin bilemedim

AMD ekran kartı kötü diyen en son HD 7850 falan kullanmıştır. İşlemcisi kötü diyen en son FX serisi kullanmıştır, o yüzden hiç dinleme o boş konuşanları.

Alabilirsen XT alman daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,558
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri