RTX 5050 alınır mı ?

hocam dediğiniz satıcılardan birisi PG satış yapmıyor 12 k ile satış yapan elemanla tartıştık engelledi adama kart bilgilerini soruyorum işte içi açıldımı kaç derecede çalışıyor testte felan tcsini de atıym felan dedi boş konuştu engelledim diğeride pg ile satış yapmıyor :(

hocam dediğiniz satıcılardan birisi PG satış yapmıyor 12 k ile satış yapan elemanla tartıştık engelledi adama kart bilgilerini soruyorum işte içi açıldımı kaç derecede çalışıyor testte felan tcsini de atıym felan dedi boş konuştu engelledim diğeride pg ile satış yapmıyor :(
face marketplace ekran kartı gruplarına bakın orada sürekli satış yapan kişiler olur onlardan daha güvenli alırsınız

pg ile almak zorunda değilsiniz hocam satıcının numarasını getcontact'tan sorgulayın, sohbet edin zaten dolandırıcı olup olmadığı belli olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekstradan belirteyim, şuana kadar sarı siteden aldığım ürünlerin yüzde 90'ı pg olmadan satın aldım ve çok şükür yamuk yapan birisine denk gelmedim. İlk başta yapacağınız şey satıcının getcontact etiketlerini sorgulamak olsun.

5050'yi kimsenin isteyerek aldığını düşünmüyorum 4x serisine bakın en kötü

Geri