Çözüldü✓ Palit RTX 5060 Ti 16GB Alınır mı? Uzun Vadede Ne Kadar Mantıklı?

sadece en üst seviyesi iyi sayılabilecek bir markayı neden orta seviyeyle karşılaştırdın ki, gamerockun karşılığı tuf mu, sen 80 90 serisi almıyorsan zaten tepe soğutmaları göremezsin, ortalamada asus her türlü tokatlar, palitin vibrasyon yapan kartı asusla karşılaştırılmaz bile, 2 giriş seri palit kullandım 2 de giriş seri asus, asusun hangi serisi olursa olsun alınabilecek kıvamda, palitte hangi sogutma iyi giriş-orta seviyede?

al en basit örnek, 2 orta seviye karşılaştırması

Alıntıyı görüntüle
Dostum sen mesajında direkt PALİT marka kötü demişşin, markanın modellerini ayırarak yorum yapsaydın ozaman başka cevap verirdim, MSI VENTUS 3X de çok kötü bir kart fakat bu MSI markasını kötümü yapıyor? sen PALİT şu model kötü demek yerine PALİT kötü dediğin için bende markayı savundum, Gamerock modeli gördüğüm en fiyat performans model şu anda. Fiyatı hesaba katarsak TUF serisine binlerce lira fazla vermek mantıksız bana göre, çünkü kendi kartım 60 dereceyi geçmiyor çoğu oyunda sadece cyberpunkda Path RT açınca 63 derece gördüm.

benim palitin performans ve sıcaklık fotolarını atayım öyle karar ver istersen.soğutması iyi ama fanları kalitesiz.ilerleyen zamanlarda motor ses yapabilir.sanırım Sleeve Bearing.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece en üst seviyesi iyi sayılabilecek bir markayı neden orta seviyeyle karşılaştırdın ki, gamerockun karşılığı tuf mu, sen 80 90 serisi almıyorsan zaten tepe soğutmaları göremezsin, ortalamada asus her türlü tokatlar, palitin vibrasyon yapan kartı asusla karşılaştırılmaz bile, 2 giriş seri palit kullandım 2 de giriş seri asus, asusun hangi serisi olursa olsun alınabilecek kıvamda, palitte hangi sogutma iyi giriş-orta seviyede?

al en basit örnek, 2 orta seviye karşılaştırması

Alıntıyı görüntüle

Ekler

• witcher3_2024_11_11_10_55_51_387.webp
    witcher3_2024_11_11_10_55_51_387.webp
    422 KB · Hit: 46
  • aces_2024_12_15_23_27_45_521.webp
    aces_2024_12_15_23_27_45_521.webp
    491.4 KB · Hit: 45
benim palitin performans ve sıcaklık fotolarını atayım öyle karar ver istersen.soğutması iyi ama fanları kalitesiz.ilerleyen zamanlarda motor ses yapabilir.sanırım Sleeve Bearing.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam kartı satın aldım gelince bakıcaz durumuna umarım uzun sürede sorun çıkartmaz

(Gainward ile aynı ürünler olduğunu belirterek başliyim)
Modelinden modeline, hatta GPU dan GPU ya değişir. Palit dual ve Sonunda III ibaresi geçen modeller, fiyattan bağımsız pek iç açıcı değil. Özellikle palit Dual/gainward ghost berbat.
5060 Ti dan bahsediyorsan %90 ihtimalle İnfinity III dür.
Alıntıyı görüntüle
5070 e nazaran sıcaklıklar kötü değil ancak bunun sebebi 5060 Ti ın gücü pipetle çekmesinden dolayı. 3 fanlı bir karta göre sıcak çalışıyor. (hotspot bunun kanıtı)

2K için bile yeterli. 1080P için fazla fazla yeterli. Hele birde optimize özürlü oyunlar varken.

Tamamen kullanımına bağlı. Ultra dan kısmam dersen DLSS veya Frame Gen ile idare edersin. Ultra değil very high oynarım dersen 7 seneye kadar kullanırsın. Millet ömür konusunda felaket tellalı olmayı seviyor.

Beklemen konusunda bir şey diyemem. "Dün daha ucuzdu, bugün al yarın daha pahalı olacak" durumu her zaman var.
AMD tercih etmiyorum demişsin. Bu yüzden elindeki tek mantıklı seçenek bu oluyor.
Bugün ascrok rx 9060 xt iade ediyorum cs2 de gpu sıcaklığı 50-55 iken hotspot 78 memory 90 derece daha AAA oyundan bahsetmiyorum bile +100 110, kronik hotspot sorunlu bir marka model almışım zavallının 70 derecede 74 derece memory sıcaklığından dem vuruyorsunuz komedi. 9060 xt ile içim açıldı.

zavallının 70 derecede 74 derece memory sıcaklığından dem vuruyorsunuz komedi
5060 Ti dan bahsediliyorsa diğer 5060 Ti modelleri arasında, yada en son ihtimal diğer RTX 50'ler ile kıyaslanır.
9060 XT'nin ısıl karakteri bambaşka. Sadece Nvidia, AMD değil, jenerasyonlar arasındaki ısınma karakteri bile çok değişken oluyor.
Mesela RX 6950 XT ile 3090 Ti'ın ısıl karakteri bu yüzden kıyas tutmaz.

5060 Ti dan bahsediliyorsa diğer 5060 Ti modelleri arasında, yada en son ihtimal diğer RTX 50'ler ile kıyaslanır.
9060 XT'nin ısıl karakteri bambaşka. Sadece Nvidia, AMD değil, jenerasyonlar arasındaki ısınma karakteri bile çok değişken oluyor.
Mesela RX 6950 XT ile 3090 Ti'ın ısıl karakteri bu yüzden kıyas tutmaz.
yaşam belirtisi için teşekkürler mavi forum harici göremiyorduk :PeepoLeave:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,857
Üyeler
183,021
Son üye
eymnnn
Geri