0 aldım vatandan saphirepulse markasıekran kartının markasına da bağlı
tamam rx 6600 ama asus mu gigabyte mı başka bir marka mı..... bunlar soğutmayı etkiliyor hep
aynı karttan bende de var cyberpunk oynarken falan kullanıyordu yüzde 90 ları heralde ve ona rağmen 75 dereceleri gördüğümü hiç hatırlamıyorum
2. elden aldıysan mining durumu da olabilir veya önceden kartı çok fazla yoran başka bir işlem yapılmıştır, bana o değerler bir tık normal değil gibi geldi. ömrü kısalır ekran kartının o değerlerde ama hemen mi uzun sürede mi olur bilmiyorum
üstteki arkadaşın dediği gibi banada pek normal gelmediben ets2 oynayan birisiyim oynarken ekran kartı %99 kullanıyor ve 76 derce normal midir ömrü hemen kısalır mı
fanları uygulkamadan arttırabiliyoruz mukasanın hava akışı zayıfsa bu sıcaklık normal. ekran kartı markasıda önemli. sapphire pulse ise fan hızı yavaş çalışıyordur
75 derceye kadar çıktı 2032 rpmevet ayarı var
kasa ısındı soğumuyacak mı bu kartevet ayarı var
kasa ney kankam. kendine özgün ayarlar da kullanabilirsin. ben otomatik kullanıyorum furmarkta kart %99 kullanılıyor %55 fan hızında 66 derece mesela benimki75 derceye kadar çıktı 2032 rpm
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa ısındı soğumuyacak mı bu kart
abi lütfen yardımcı ol rampage kasa bukasa ney kankam. kendine özgün ayarlar da kullanabilirsin. ben otomatik kullanıyorum furmarkta kart %99 kullanılıyor %55 fan hızında 66 derece mesela benimki
ama kasanın fanı 3 önde 1 arkadaabi lütfen yardımcı ol rampage kasa bu
bu kasayla aldığın o sıcaklık değerleri biraz normal yapacak pek bir şey yok fan ayarlarından başkaabi lütfen yardımcı ol rampage kasa bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama kasanın fanı 3 önde 1 arkada
çok teşekkür ederim iyi geceler herhangi bir sorun olur mu ömrü kısalır mıbu kasayla aldığın o sıcaklık değerleri biraz normal yapacak pek bir şey yok fan ayarlarından başka
rica ederim. o kartı 2 sene 74 derecelerde abim kullandı bir sıkıntı olmamıştı. bozulacağına sanmıyorumçok teşekkür ederim iyi geceler herhangi bir sorun olur mu ömrü kısalır mı