RX6600 fan ve kablo sorunu

Metaxa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
569
Bilgisayarımı daha 2 gün önce sıfır olarak itopya üzerinden aldım. Ekran kartı masaüstünde çalışırken fanları dönmüyor. CS:GO maçına girdim orada dönüyordu, maç bitince tekrardan durdu. Altına elimi koyduğum zaman da biraz sıcaktı. Bir de resimde elimde bulunan kabloyu bağlayacak yer bulamadım. Diğer 8 pinli kabloyu taktım. Bunlar için bana yardımcı olur musunuz?

Ekler

• WhatsApp Image 2022-06-24 at 18.27.52.jpeg
    WhatsApp Image 2022-06-24 at 18.27.52.jpeg
    321.9 KB · Hit: 23
Hepsi normal.
8 pinin teki boşta kalır.
50 derece altında iken fanlar yıpranmasın diye dönmez.

Hepsi normal.
8 pinin teki boşta kalır.
50 derece altında iken fanlar yıpranmasın diye dönmez.
8 pinli bi kablo vardı işte. 2 ucu vardı. 2 ucu da aynı diye bir tanesini taktım diğeri de boşta kaldı. Bunlardan ikisi de aynı mı? 50 derece olup olmadığını nasıl ölçebilirim? Bir de ekran kartı benim elime mi sıcak geliyor yoksa gerçekten sıcak mı?

8 pinli bi kablo vardı işte. 2 ucu vardı. 2 ucu da aynı diye bir tanesini taktım diğeri de boşta kaldı. Bunlardan ikisi de aynı mı? 50 derece olup olmadığını nasıl ölçebilirim? Bir de ekran kartı benim elime mi sıcak geliyor yoksa gerçekten sıcak mı?
Evet aynı.
MSI Afterburner yükleyip kontrol edebilirsiniz. Oyun içinde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merak etmeyin Asus dual serin çalışır :)

Ekran kartını tam takabildim mi ondan da emin değilim, bu işlerden çok anlamıyorum ama takamasaydım çalışmazdı herhalde :) Bir de ekran kartının jelatinini sökmedim ondan sorun olur mu?

Bilgisayarımı daha 2 gün önce sıfır olarak itopya üzerinden aldım. Ekran kartı masaüstünde çalışırken fanları dönmüyor. CS:GO maçına girdim orada dönüyordu, maç bitince tekrardan durdu. Altına elimi koyduğum zaman da biraz sıcaktı. Bir de resimde elimde bulunan kabloyu bağlayacak yer bulamadım. Diğer 8 pinli kabloyu taktım. Bunlar için bana yardımcı olur musunuz?
kart asus dual herhalde silent yani sessiz modu açık 55 dereceyi geçince otomatik çalışır

ve fazla kalan kabloda normal

https://www.asus.com/us/site/graphics-cards/gpu-tweak-ii/ bu program üzerinden kontrol ediyorum ben

Ekran kartını tam takabildim mi ondan da emin değilim, bu işlerden çok anlamıyorum ama takamasaydım çalışmazdı herhalde :) Bir de ekran kartının jelatinini sökmedim ondan sorun olur mu?
Jelatinini sökün. Yüksek ısıda erime yapabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,704
Üyeler
189,909
Son üye
RTX_Talha
Geri