aslında pad bulamadığım için hafta sonu teknik servise gittim ve ellerinde kalan ekran kartlarından birindden termal pad alıp benim kartıma taktı ama bilmiyorum acaba pad mi kalitesiz yeni pad mi alsamMontaj yaparken hata olabilir tekrar denemelisin ,pad ölçülerin doğru mu?
Nasil yani ölçülerine bakmadan mi taktınız?aslında pad bulamadığım için hafta sonu teknik servise gittim ve ellerinde kalan ekran kartlarından birindden termal pad alıp benim kartıma taktı ama bilmiyorum acaba pad mi kalitesiz yeni pad mi alsam
Yanlis montaj olabilir diyorum , en kalitesiz pad bile bu sicaklari gostermemesi lazim tekrar deneNasil yani ölçülerine bakmadan mi taktınız?
eski padler elimde yoktu taktı ama aynı olacağını düşünüyorumNasil yani ölçülerine bakmadan mi taktınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlis montaj olabilir diyorum , en kalitesiz pad bile bu sicaklari gostermemesi lazim tekrar dene
tamamdır hocam saolun sizce ekran kartını servise götürüp baktırsam mı yoksa kendim pad alıp taksam mıNasil yani ölçülerine bakmadan mi taktınız?
Yanlis montaj olabilir diyorum , en kalitesiz pad bile bu sicaklari gostermemesi lazim tekrar dene
Kendin alip tecrübe etmen daha iyi olur internetten marka ve model olarak pad kalınlığını arastirip öyle al.eski padler elimde yoktu taktı ama aynı olacağını düşünüyorum
termal macun olarakta arctic mx 4 sürdüm ama ondan kaynaklı bir sorun değildir heralde
tamamdır hocam saolun sizce ekran kartını servise götürüp baktırsam mı yoksa kendim pad alıp taksam mı
arkadaş yardımcı oluyordu açarken dur bir dakika dedi sonra tamam dedi açtıktan sonra ise dikkatli aç termal pad dağılırsa değiştirmen dediği için ve ilk açışım olduğu için termal pad parçalandıTermal pad değişimine gerek yok macun değiştir
Thermalright ODYSSEY Termal Pad 85x45x1.0mm hocam bunu alacağım galibaKendin alip tecrübe etmen daha iyi olur internetten marka ve model olarak pad kalınlığını arastirip öyle al.
Parçalanması problem ama yerine oturdugunda denk geliyorsa cok sıkıntı olmaz memory sıcaklıgın gayet okey duruyor sadece bilgisayarcı arkadasın koydugu padler kalın geldiyse hotspot artabilir tam temas olmadıgındanarkadaş yardımcı oluyordu açarken dur bir dakika dedi sonra tamam dedi açtıktan sonra ise dikkatli aç termal pad dağılırsa değiştirmen dediği için ve ilk açışım olduğu için termal pad parçalandı
Thermalright ODYSSEY Termal Pad 85x45x1.0mm hocam bunu alacağım galiba