Neler Yeni

RX6600 mü ARC770 mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
soğutucunuz güzelse yaparsanız stabil bi şekilde performans gerçekten artar benim dediklerim ve yaptıklarım bildiğiniz ayar açıp kapatılan örneğin size amd smart acsses memoryi açmanızı öneririm bu ayar işlemci ile ekran kartınızın arasındaki performansı artırıyor buda fpslerew baya güzel şekilde yansıyor bios üzerinden ram mhziniz düşükse xpm bunlar biostaki bi kaç ayar
ID-COOLİNG-SE-214 XT modeli kullanıyorum. 45 derece de CS oynuyorum.

Shourd

80+ Gold
ID-COOLİNG-SE-214 XT modeli kullanıyorum. 45 derece de CS oynuyorum.
yeterli bi soğutucunuz var termal macunda iyiyse sorun yok o zaman şöyle diyim overclocktan anlıyorsanız veya yaaprım diyorsanız deneyin ben yapamam analma diyorsanız bios günceleyina rdından amd ryzen master uygulamasını indirip otomatik yapmayı deneyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
yeterli bi soğutucunuz var termal macunda iyiyse sorun yok o zaman şöyle diyim overclocktan anlıyorsanız veya yaaprım diyorsanız deneyin ben yapamam analma diyorsanız bios günceleyina rdından amd ryzen master uygulamasını indirip otomatik yapmayı deneyebilirsin
Hocam yok ama söyleyeyim dedim.

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Enes
gayet iyi bi kartınız var 1080p için iyi ama değişicekseniz minimum rx 6700xt öneririm en azından 2kda oynatabilecek seviyede bi kartınız olur a770 e geçmeye pek değmez tabi son driverlarla nasıl oldu bilmiyorum ama

o konuda hiç bi sıkıntı olmaz sıkı takip eden biriyim o konuyu ABD hükümeti intele milyar dolarlarla destek çıkıyormuş ayrıca amazon için özel çip üretimi yapıcakmış en azından batmaları zor öyle diyim çünkü intel batarsa ABD de dışa bağımlılık artar zaten bu sebeple destekleniyor intel
Batmaz zaten, amerika inteli koruyacaktır.Fakat ekran kartı departmanı elden çıkarılabilir veya bir süre işlere ara verilebilir.Yani çıktığından bu yana çok iyi geldi ama bu günden sonra daha iyiye gidip gitmeyeceği belli değil.Yani ilerde güncelleme alır da daha iyi olur diye düşünerek alım yapmak pek mantıklı bir hareket olmaz.Ama bence şu haliyle bile gayet iyi.

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
RX6700XT TABİKİ

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam değiştirmek gibi bir niyetim yok ağabeyimle tartıştık. Benim ekran kartımın A750'den daha fazla yüksek FPS verdiğini söyledim. Sen 3050 ile 3060'ı karşılaştırdın diyor. Benim moralimi bozdu. Radeon'un ise yıllardır çözemediği şeyi İntelin 1 yılda çözdüğünü söyledi AMD ekran kartlarının beter'den ötesi olduğunu söyledi. Birde AMD'ciyim ben. AMD işlemcilerin İntelden iyi olmadığını söyledi. İntel hata yapmasaydı AMD bir hiç olurdu dedi. Ekran kartım ve işlemcimle birlikte beni ezdi geçti. Sıkıntı şu ben üzüldüğümü ifade edemiyorum. AMD ekran kart alırsan pişman olursun gibi şeyler dedi. 2 yıla eline alırsın dedi. Benim moralimi çok düşürdü. Gerçekleri biliyorum. Nvidia'nın daha iyi olduğunu biliyorum. Eski kartların bile benim kartımdan daha fazla FPS veriyor. (1080Ti) İşlemcim 12400F'ye denk diyorlar ama daha 9. nesilleri geçemiyor.
Param olsaydı ben İntel-Nvidia/ARC dizmek bilmez miydim ?
Ekran kartı konusunda amd çok iyi değil gerçekten ama işlemci konusunda boş konuşmuş. AMD aşırı başarılı işlemciler çıkarıyor bu aralar. Kendini avutmak için boş yapmış bakma sen ona. AMD iş için olan işlemcilerde bile yeni 9000 serisinde çok başarılı iş yaptı. Zaten oyun konusunda ne olduğu belli, üzme kendini gayet güzel sistem

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Hocam değiştirmek gibi bir niyetim yok ağabeyimle tartıştık. Benim ekran kartımın A750'den daha fazla yüksek FPS verdiğini söyledim. Sen 3050 ile 3060'ı karşılaştırdın diyor. Benim moralimi bozdu. Radeon'un ise yıllardır çözemediği şeyi İntelin 1 yılda çözdüğünü söyledi AMD ekran kartlarının beter'den ötesi olduğunu söyledi. Birde AMD'ciyim ben. AMD işlemcilerin İntelden iyi olmadığını söyledi. İntel hata yapmasaydı AMD bir hiç olurdu dedi. Ekran kartım ve işlemcimle birlikte beni ezdi geçti. Sıkıntı şu ben üzüldüğümü ifade edemiyorum. AMD ekran kart alırsan pişman olursun gibi şeyler dedi. 2 yıla eline alırsın dedi. Benim moralimi çok düşürdü. Gerçekleri biliyorum. Nvidia'nın daha iyi olduğunu biliyorum. Eski kartların bile benim kartımdan daha fazla FPS veriyor. (1080Ti) İşlemcim 12400F'ye denk diyorlar ama daha 9. nesilleri geçemiyor.
Param olsaydı ben İntel-Nvidia/ARC dizmek bilmez miydim ?
1080ti zamanının ötesi bir karttı ve o zamanın üst seviyesiydi sana şöyle diyeyim rtx 3090 3xxx serisinin tepesi ama rtx4xxx serisinde 4070s e denk sonraki seridede rtx 5060/ti/70 olur bu günümüze daha yakın bir örnek ve eğer eski kartı övüyorsa deki ''ev tipi trafo '' de

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı konusunda amd çok iyi değil gerçekten ama işlemci konusunda boş konuşmuş. AMD aşırı başarılı işlemciler çıkarıyor bu aralar. Kendini avutmak için boş yapmış bakma sen ona. AMD iş için olan işlemcilerde bile yeni 9000 serisinde çok başarılı iş yaptı. Zaten oyun konusunda ne olduğu belli, üzme kendini gayet güzel sistem
Hocam Radeonlar fena değil ortalama ama modern oyunları nvidia daha fazla fps verse bile alınır oynatır. Ama nvidia fanboylarını anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom