Neler Yeni

RX6600 Siyah kareler çıkıyor ve oyunlarda tekleme var

OUZXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuzhan Bukowski
monitör kaynaklıda olabilir. çevirici ile vga hdmi kullanıyorsanız. hem drop hem görüntü paraziti yaşarsınız. 60 fps sabit gördüğüm için bu tahminde bulundum.
Televizyon kullanıyorum monitörüm yok. Bu sorun Premiere Pro kullanırken oluyor genelde. Fazla oyun oynamıyoum oyun oynarken karşılaşmadım. Normalde premiere hatası sanırdım. Bugün klasörde gezinirken hafif oldu. Endişelendim ben de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah Allah oysaki amd yapmaz ama böyle şeyler.
Bilgisayarla alakam yok. Video editörlüğüne başladım ilk paramla bilgisayar aldım. Her şeyi kendim taktım kendim dizdim. İçimde hep ulan yanlış mı taktım yoksa bozdum mu anakartta bir vidayı fazla sıkmadım elektirik gelmediğinden 5 fps az gösterecek gibi saçma bir fobim oluştu. Ondan dolayı donanımsal değilde amd kaynaklı yazılımsal bir hataysa hiç umrumda olmaz sadece bir daha amd almam :D yani umarım amd kaynaklıdır

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Televizyon kullanıyorum monitörüm yok. Bu sorun Premiere Pro kullanırken oluyor genelde. Fazla oyun oynamıyoum oyun oynarken karşılaşmadım. Normalde premiere hatası sanırdım. Bugün klasörde gezinirken hafif oldu. Endişelendim ben de.

Bilgisayarla alakam yok. Video editörlüğüne başladım ilk paramla bilgisayar aldım. Her şeyi kendim taktım kendim dizdim. İçimde hep ulan yanlış mı taktım yoksa bozdum mu anakartta bir vidayı fazla sıkmadım elektirik gelmediğinden 5 fps az gösterecek gibi saçma bir fobim oluştu. Ondan dolayı donanımsal değilde amd kaynaklı yazılımsal bir hataysa hiç umrumda olmaz sadece bir daha amd almam :D yani umarım amd kaynaklıdır
Klasik amd sorunları yeni çıkan driver bekle ya düzelir ya daha kötü olur.
Amd : Rus ruleti.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
sezer adıgüzel
Allah Allah oysaki amd yapmaz ama böyle şeyler.
aynı performansı aynı ucuzluğa nvidia versin hepimiz nvidiaya geçelim :D rx 6600 5.7k şuan nvidia da rtx 3050 bile en ucuz 6.6k ki aradaki performans farkını kör bile görür :)

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
aynı performansı aynı ucuzluğa nvidia versin hepimiz nvidiaya geçelim :D rx 6600 5.7k şuan nvidia da rtx 3050 bile en ucuz 6.6k ki aradaki performans farkını kör bile görür :)
O senin tercihin dostum Bu ucuzluk meselesi değil ki ayıplı malı tüketicin gözüne soka soka satmak deniliyor.
Birde Kalite fark yaratır sözü var duymamışsındır.
Yukarda dediğin cümle amd nin işlemci kategorisi için geçerli az zamanda çok güzel işler yaptı. Gpu kısmında halen daha amd ben satam da nasıl olsa keriz çok gözü ile baktığı sürece bu böle gider.
Zaten sizin gibi düşünenler yüzünden bu konu sahibi bu halde forum köşelerinde yardım bekliyor. Siz ve sizin gibiler bitmediği sürece bu millet bunu çekecek. 1t bile versen mal kusurlu ise kusurludur bitti. Ben az veriyorum ama Nvidia performansı alıyorum demek gören körlüktür.

OUZXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuzhan Bukowski
Arkadaşlar servis bir sorun olmadığını söyledi rapoları göndereceğim. Ben gibi llk defa amd kullananlar ve bu durumu yaşayanlar için rehber oluşturmayı düşünüyorum. Geldiğinde kart tüm hepsini deneyeceğim. Anladığım kadarıyla çoğu kişi bu durumdan muzdarip

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Merhaba, iki ay önce rx600 kartı aldım. Aldığımda psum 300w ve işlemcim 2200g idi ondan oyunlar kassa bile takmıyordum darboğazdır diye. Şimdi işlemcim Ryzen 5600x ve işlemcim 600w asus. Şu an kasma yaşamasamda Withcerda tekleme oluyor. Ben video editi için toplamıştım genelde premierede harcıyorum zamanımı oyun oynamıyorum. Fakat premieredeyken bazen ekranda siyah ve yeşil kareler çıkıyor ve gidiyordu. Dedim ki premiereden kaynaklanıyordur. Fakat şimdi biglisayar durup dururken hafif yaptı onu. Sizce ne yapmalıyım? Overclock değil driver ve
Ekran Kartı Driver Sürümün Ne ?

Boş yapıyo o arkadaş ben engelledim onu banada birsürü tatava yaptı 3 aydır RX 6700 kullanıyorum tıkır tıkır gidiyo takmayın onu

OUZXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuzhan Bukowski
Ekran Kartı Driver Sürümün Ne ?

Boş yapıyo o arkadaş ben engelledim onu banada birsürü tatava yaptı 3 aydır RX 6700 kullanıyorum tıkır tıkır gidiyo takmayın onu
Recommended versiyonunu kullanıyordum hocam.

OUZXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuzhan Bukowski
Recommended versiyonunu kullanıyordum hocam herhangi bir sıkıntı yoktu.

Ram Lerin MHz Sini Bios da Düşürmeyi Denermisiniz
Ekran kartı servisteydi 1-2 gün içinde gelecek ne varsa deneyeceğim. Fakat bence mhz yeterli gelmediğinden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum. 3200Mhz kullanıyorum ve eskiden böyle bir sorun yoktu.

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Passamet
Ekran kartı servisteydi 1-2 gün içinde gelecek ne varsa deneyeceğim. Fakat bence mhz yeterli gelmediğinden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum. 3200Mhz kullanıyorum ve eskiden böyle bir sorun yoktu.
Bu bilgi şimdi mi verilir? @cLarq gibi fanboylara laf veriyorsun.

NVIDIA iyidir hoştur ama pahalı kim ne derse desin. AMD alanlara keriz demiş arkadaş. O zaman bende şunun diyeyim: NVIDIA, zaten AMD sorunlu, ben ne performansta kart üretirsem ve hangi fiyata koyarsam alacak KERİZ çok alır zaten. İki firmada babamızın şirketi değil, NVIDIA fiyat/performans kart üretmesi gerekirken AMD'nin de optimize kartlar üretmesi gerekiyor. NVIDA verdiğin paranın hakkını vermiyor, stabil evet ama AMD kartları hep sorunlu diye bir şeyde yok.
Ayrıca RX 6600 rakibi, 3060 8 bin TL'den başlıyor. Bunu unutmamak lazım. RTX 3050, RX 6600'e yan gözle bile bakamaz.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu bilgi şimdi mi verilir? @cLarq gibi fanboylara laf veriyorsun.

NVIDIA iyidir hoştur ama pahalı kim ne derse desin. AMD alanlara keriz demiş arkadaş. O zaman bende şunun diyeyim: NVIDIA, zaten AMD sorunlu, ben ne performansta kart üretirsem ve hangi fiyata koyarsam alacak KERİZ çok alır zaten. İki firmada babamızın şirketi değil, NVIDIA fiyat/performans kart üretmesi gerekirken AMD'nin de optimize kartlar üretmesi gerekiyor. NVIDA verdiğin paranın hakkını vermiyor, stabil evet ama AMD kartları hep sorunlu diye bir şeyde yok.
Ayrıca RX 6600 rakibi, 3060 8 bin TL'den başlıyor. Bunu unutmamak lazım. RTX 3050, RX 6600'e yan gözle bile bakamaz.
1- clarq gibi arkadaşlara lafı veren konu sahibi değil.
2- amd kukkananlara keriz ben demiyorum amd kendisi diyor.
3- Ortada bir sorun varken amd bile kabul etmişken, kullanıcılarıda bunu normalleştrip kullanmaya devam ediyorken. Evet bu kerizliz bana göre.
Bir grup var amd sorunlu iken evet benım param yettiği için bunu kullanıyorum diyor kabul ediyor.
Bir grub var nvdia dan daha ucuza aynı performans veriyor olur okadar diyor. Bu kerizlik.

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Passamet
1- clarq gibi arkadaşlara lafı veren konu sahibi değil.
2- amd kukkananlara keriz ben demiyorum amd kendisi diyor.
3- Ortada bir sorun varken amd bile kabul etmişken, kullanıcılarıda bunu normalleştrip kullanmaya devam ediyorken. Evet bu kerizliz bana göre.
Bir grup var amd sorunlu iken evet benım param yettiği için bunu kullanıyorum diyor kabul ediyor.
Bir grub var nvdia dan daha ucuza aynı performans veriyor olur okadar diyor. Bu kerizlik.
O kerizlik değil, 3050 alsaydım performansı beni üzerdi. RX 6600'ün performansı üzmüyor ve sorunlara çözüm üretmek mümkün, tabii herkeste mümkün değil. Sana AMD sorunsuz demiyorum ben, performans önceliği olan adamı stabil ve güçsüz kart mutlu etmez ki.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
O kerizlik değil, 3050 alsaydım performansı beni üzerdi. RX 6600'ün performansı üzmüyor ve sorunlara çözüm üretmek mümkün, tabii herkeste mümkün değil. Sana AMD sorunsuz demiyorum ben, performans önceliği olan adamı stabil ve güçsüz kart mutlu etmez ki.
İşte çözüm üretmek mümkün diyorsun. Ama çözüm yok kaç sene geçmiş üzerinden hata var buğun halen daha hata var.
Bu şeye benziyor 0 Golf alıyorsun imzayı attıktan sonra 50bin kmt sonra servisimize geleceksin diyor satış sorumlusu. Neden diyorsun hata var sana denk gelmeye bilir ama böyle bir hata var.

Top Bottom