RX6600 ve Ryzen 5 5600'lü sistem (kendi toplamam)

Şuradaki mesajıma bakmanı öneririm.

Bu arada, Ramler iyi değil. ballistix daha iyi. SSD sıkıntılı. 2 sene sonra yarı yolda bırakabilir. Kasanın fiyatı baya fazla. onun yerine daha iyi PSU ve daha iyi soğutmalı Dark Diamond Pro Mesh+ Performance GD alabilirsin.
dostum biraz daha atsana ssd sıkıntılı dıyosun 2 yıl once o ssd mi vardıda 2 yıl sonra yarı yolda bırakır diyosun ramlar iyi değil diyosan f/p bir ram fiyatıda gayet ucuz ve güzel ramler

Hocam bu fiyatlara 3060 Ti li sistem gelebilir veya 6600xt li , bekleme de kalın.

dostum biraz daha atsana ssd sıkıntılı dıyosun 2 yıl once o ssd mi vardıda 2 yıl sonra yarı yolda bırakır diyosun ramlar iyi değil diyosan f/p bir ram fiyatıda gayet ucuz ve güzel ramler
bak bakayım hangi SSD'ye benziyor bu? :D Kioxia exceria bunun sadece isim değiştirilmiş hali. tüm özellikleri ve problemleri aynı.

Bu ramler daha ucuz, ve çipleri daha iyi.
F/P dediğin ram böyle olur. öyle 1120 tl olmaz.

bak bakayım hangi SSD'ye benziyor bu? :D Kioxia exceria bunun sadece isim değiştirilmiş hali. tüm özellikleri ve problemleri aynı.

Bu ramler daha ucuz, ve çipleri daha iyi.
F/P dediğin ram böyle olur. öyle 1120 TL olmaz.
ne gibi problemi var ssd nin merak ettim
ben 1 yıldır kıoxia kullanıyorumda

ne gibi problemi var ssd nin merak ettim
ben 1 yıldır kıoxia kullanıyorumda
Sağlığı çok hızlı tükeniyor, sistemde takılmalara sebep olabiliyor. genellikle 2. senesinden sonra sistem yavaşlıyor.

kullandınmı ne biliyosun kıoxia ve toshiba 1 yıldır var m2 leri

??

Geri