Hocam çok degilmi ya ısı değeri birde kapak açıkAlıntıyı görüntüle xfx 210 rx6600xt furmark testi tamperli cam açık /60 fan yükünde bu şekilde
ne yaparsam yapayım çözümünü bulamadım hocamHocam çok degilmi ya ısı değeri birde kapak açık
çözümü belli ya böyle kafaya takmadan kullanıcan ya da içini açtırıp termal bakım yaptıracaksınne yaparsam yapayım çözümünü bulamadım hocam
reis bide benim ekran kartı 160w ama 127w çekiyorçözümü belli ya böyle kafaya takmadan kullanıcan ya da içini açtırıp termal bakım yaptıracaksın
termal bakım 1 yıl önce yapıldı reis en sonBu seviyede sıcaklıkla kartın ömrü günlük oyun için kullanımda 1 seneyi bulmayabilir bi an önce bir bakımdan geçirsen iyi olur
hocam %75 fan değerine gore ısı yuksek. ben %30 larda 60 derece max 62 derece goruyorAlıntıyı görüntüle xfx 210 rx6600xt furmark testi tamperli cam açık /60 fan yükünde bu şekilde
Bu kart kaç yıllık 2-3 yıldır tam hatırlamamakla bersber sapphire rx 6600 kullanıcısıyım xt olmayan model o bile bununla arasında bir uçuruma sahip ve hiç termal bakım gormedireis bide benim ekran kartı 160w ama 127w çekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
termal bakım 1 yıl önce yapıldı reis en son