- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle. Ama dediğim gibi örneğin gta v incelemelerinde aynı ayarlar 110 fps alırlarken ben 80-90 alıyorum.Psikolojik. 144 hz monitöde 143 fps almak gibi.
Kesinlikle. Ama dediğim gibi örneğin gta v incelemelerinde aynı ayarlar 110 fps alırlarken ben 80-90 alıyorum.Psikolojik. 144 hz monitöde 143 fps almak gibi.
Çok fazla fark olmaz. YouTube dan bakabilirsin. 6600xt pcie3 vs pcie 4 yazıp izlersen çok fazla fark olmadığını anlarsın.
Genel olarak çok yok. Ve fark ettiysen gpu kullanımı %99, ben işlemciden dolayı o seviyeyi göremiyorum.Bence gayet fark var.
Haklısın ama benim şahsen param olsa 200 TL daha yatırıp PCIE 4.0 destekleyen anakart alırdım. Giriş seviyesi olmazdı en azından.Genel olarak çok yok. Ve fark ettiysen gpu kullanımı %99, ben işlemciden dolayı o seviyeyi göremiyorum.
Dediğini işlemci ile beraber yapacağım. Şimdilik bir sıkıntı yok. Overclock için başlık açıp onu deneyeyim. Olmazsa ilerleyen zamanda bakacağım..Haklısın ama benim şahsen param olsa 200 TL daha yatırıp PCIE 4.0 destekleyen anakart alırdım. Giriş seviyesi olmazdı en azından.
aa aklıma geldi. Overclock yaptıktan sonra çok ısınıyorsa işlemci kendini kııtlar bu yüzden drop yaşarsın. Çok sıcak şalışmasından olabilir.Dediğini işlemci ile beraber yapacağım. Şimdilik bir sıkıntı yok. Overclock için başlık açıp onu deneyeyim. Olmazsa ilerleyen zamanda bakacağım..