16GB dediğini tahmin ediyorum. 6600xt piyasası 6-8bin, kartın sıfırı 18bin. Adil bir takasa benziyor.arkadaşlar merhabalar bende rx6600xt var üzerine 11.5k ile sıfır 9060xt takaslanir mi sapphire pure yardımcı olursanız sevinirim.
Siz yine bir sahibinden'e girip bakın sizin yaşadığınız yerde 6600xt fiyatları nasıl. Satıcıdan ve sıfır olduğundan eminseniz 16GB modeli için normal bir takas.o zaman yapıyorum hocam karşı tarafın söylediğine göre kart 0 duruyormus kargo poșetinde
beni bölgede Satan yok. satıcıysa bilmiyorum gittiğimde görürüm en iyi ihtimalle yanıma birini alıp gidicem zaten ne olur ne olmaz.Siz yine bir sahibinden'e girip bakın sizin yaşadığınız yerde 6600xt fiyatları nasıl. Satıcıdan ve sıfır olduğundan eminseniz 16GB modeli için normal bir takas.
1 kişi var 7k koymuş nitro modelini düz 6600 var 6500 ebeni bölgede Satan yok. satıcıysa bilmiyorum gittiğimde görürüm en iyi ihtimalle yanıma birini alıp gidicem zaten ne olur ne olmaz.
sen yine poşeti açta sorun yaşama adam eğer yok açtıramam önce alışverişi yapalım derse hadi yoluna de geço zaman yapıyorum hocam karşı tarafın söylediğine göre kart 0 duruyormus kargo poșetinde
sıfır diyede aldanma da bir teste sok kartı her türlü insan var durduk yere kazık yemeo zaman yapıyorum hocam karşı tarafın söylediğine göre kart 0 duruyormus kargo poșetinde
tamamdırsen yine poşeti açta sorun yaşama adam eğer yok açtıramam önce alışverişi yapalım derse hadi yoluna de geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıfır diyede aldan ma bir teste sok kartı her türlü insan var durduk yere kazık yeme
her türlü sokucam zaten teste test olmadan almam kesinliklesen yine poşeti açta sorun yaşama adam eğer yok açtıramam önce alışverişi yapalım derse hadi yoluna de geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıfır diyede almadan da bir teste sok kartı her türlü insan var durduk yere kazık yeme