TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
Alttab falan mı attın yoksa biranda mı gittibu şekilde csye girdiğimde siyah ekranda kaldı ve arkadaşımın sesi gelirken benim sesim gitmedi Windows + Ctrl + Shift + B kombinasyonu ile düzelttim yaklışık 1 dk sürdü videoyu kardeşim odfaya daldı diye kapattım ancak ekran geldiğinde amd uyarısı gelmiş ve csgo kapanmıştı
cs açıldığında alt tabdaydım csye gelmek için alt tab attımAlttab falan mı attın yoksa biranda mı gitti
Alttab sorunu şuan AMD' de mevcut bilinen sorunlardan birisi driver notlarında yazıyor. Alt tab yerine windows tab yap bu sefer wattman verecek mi bak.cs açıldığında alt tabdaydım csye gelmek için alt tab attım
ben kanıt eşliğinde garantiye vericektim bu hafta 2 kere oldu 2sindede tam yakalayamadım kardeşim odaya daldı diye kaydı kapatıtmAlttab sorunu şuan AMD' de mevcut bilinen sorunlardan birisi driver notlarında yazıyor. Alt tab yerine windows tab yap bu sefer wattman verecek mi bak.
Driver sorunu adamlar yazmış kanka Windows tuşu + tab tusuna basarak gec çözülene kadar. Nvidia da w11 ile update yapınca performans kaybı yaşamıştı Nvidia da almayalım :d UHD Graphics devamben kanıt eşliğinde garantiye vericektim bu hafta 2 kere oldu 2sindede tam yakalayamadım kardeşim odaya daldı diye kaydı kapatıtm
Mesaj otomatik birleştirildi:
yıl olmuş 2022 alt tab atamamakta amdnin ayıbı
ben watman hatası sorununu eski sürüm yükleyerek çözdümbu şekilde csye girdiğimde siyah ekranda kaldı ve arkadaşımın sesi gelirken benim sesim gitmedi Windows + Ctrl + Shift + B kombinasyonu ile düzelttim yaklışık 1 dk sürdü videoyu kardeşim odfaya daldı diye kapattım ancak ekran geldiğinde amd uyarısı gelmiş ve csgo kapanmıştı
Ha yine bir ihtimal çok eski bir driver' ı yüklemek sorunu çözebilir şu sürüm gibiDriver sorunu adamlar yazmış kanka Windows tuşu + tab tusuna basarak gec çözülene kadar. Nvidia da w11 ile update yapınca performans kaybı yaşamıştı Nvidia da almayalım :d UHD Graphics devam
fps düşüşü zaten oluyor razıyım ama nvidiada kimsenin bu sorunlardan rahatsız olduğunu duymadım sadece amdde var diye biliyorumDriver sorunu adamlar yazmış kanka Windows tuşu + tab tusuna basarak gec çözülene kadar. Nvidia da w11 ile update yapınca performans kaybı yaşamıştı Nvidia da almayalım :d UHD Graphics devam
Bendede olmustu, win tab dan idare ettim guncelledikten sonra duzeldibu şekilde csye girdiğimde siyah ekranda kaldı ve arkadaşımın sesi gelirken benim sesim gitmedi Windows + Ctrl + Shift + B kombinasyonu ile düzelttim yaklışık 1 dk sürdü videoyu kardeşim odfaya daldı diye kapattım ancak ekran geldiğinde amd uyarısı gelmiş ve csgo kapanmıştı
Bilinen sorunlardan şikayetçi olmayı mantıklı bulmuyorum ben zaten Windows tab veya alt esc gibi zibilyontane alternatif varken bir de .fps düşüşü zaten oluyor razıyım ama nvidiada kimsenin bu sorunlardan rahatsız olduğunu duymadım sadece amdde var diye biliyorum
Watman nedir bilmediğim için soruyorumdaben watman hatası sorununu eski sürüm yükleyerek çözdüm
garantiye bu görüntüler ile göndersem ne yapar + coilwhine varBendede olmustu, win tab dan idare ettim guncelledikten sonra duzeldi