Neler Yeni

Yardım rx6700 pulse ekran kartım anormalmi ?

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
merhaba arkadaşlar kolay gelsin ekran kartımda anormallikmi var merak ettim hiç ısınmıyor şimdi bide nazar değmesinde videolarda izliyorum veya forumlarda milet 70 80 derecelerden bahsediyor ama benımki 55 dereceyi geçmiyor yani çok iyi ama bi endişe hissettim bi an normalmidir ? yoksa anormalmi

dextermr

80+
ısınmaması nasıl bir anormallik olabilir ki

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Burak B
merhaba arkadaşlar kolay gelsin ekran kartımda anormallikmi var merak ettim hiç ısınmıyor şimdi bide nazar değmesinde videolarda izliyorum veya forumlarda milet 70 80 derecelerden bahsediyor ama benımki 55 dereceyi geçmiyor yani çok iyi ama bi endişe hissettim bi an normalmidir ? yoksa anormalmi
Kasa hava akışı iyiyse, montaj doğru yapılmışsa normaldir. Mesela 11900K yanıyor diyorlar. Oyunlarda 55 dereceyi geçmiyor bende.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ısınmaması nasıl bir anormallik olabilir ki
ısınmamasının daha iyi oldunu bende biliyorum ama merak ettim her yerde videoda forumlarda flan baya ısınyormuş bak en basiti cihaztv nin videosunu izliyorum god of warda 77 80 derece olan ekran kartı aynı işlemciyle bende 49 derece ama kasa akışı çok iyi galiba bende elimi kasanın önüne tuttugumda buz gibi hava geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa hava akışı iyiyse, montaj doğru yapılmışsa normaldir. Mesela 11900K yanıyor diyorlar. Oyunlarda 55 dereceyi geçmiyor bende.
heralde ondan hocam

dextermr

80+
ısınmamasının daha iyi oldunu bende biliyorum ama merak ettim her yerde videoda forumlarda flan baya ısınyormuş bak en basiti cihaztv nin videosunu izliyorum god of warda 77 80 derece olan ekran kartı aynı işlemciyle bende 49 derece ama kasa akışı çok iyi galiba bende elimi kasanın önüne tuttugumda buz gibi hava geliyor

heralde ondan hocam
kasa ne hocam sizin

dextermr

80+
vento mesh kasa donanım arşi,vi hazır sistem almıştım tam modelini bilmiyorum
vg15fe olabilir görseli var mi

vento mesh kasa donanım arşi,vi hazır sistem almıştım tam modelini bilmiyorum
dac sistem galiba onunki vg15fe güzel kasa bu arada tebrik ederim iyi alabilmişsiniz ben alamadım o sistemi

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vg15fe olabilir görseli var mi

dac sistem galiba onunki vg15fe güzel kasa bu arada tebrik ederim iyi alabilmişsiniz ben alamadım o sistemi
çok istedim ya bide iş yerindeydim sırf onun için felan molaya çıkmıştım :d ilk saat 7de almıştım sonra 2 tane eklemişim spete 1 ini çıkarayım derekn 2 side çıktı bida alamadım sonrasında saat 8 stoğunda kababildim 7:58 de felan sayfayı sürekli yenilemeye başlamıştım o şekilde kaptım ilk defa yani normalde inanmıyordum stok olmyor kandırıyorlar felan diyede ne biliym baya memnunum.
teşekkür ederim bu arada

Top Bottom