ses coil whine büyük ihtimalle zararı yok sadece sesRx 6700xt işlemci intel i5 12400f
Ekran kartına yük binince hafif cızırtı geliyor sıcaklık değeri 71 72 73 derecede oynatıyor problemi nedir düzeltebilirmiyim sesi ?
Rx 6700xt işlemci intel i5 12400f
Ekran kartına yük binince hafif cızırtı geliyor sıcaklık değeri 71 72 73 derecede oynatıyor problemi nedir düzeltebilirmiyim sesi ?
Hangi ekran kartını kullanıyorsun?markası ne ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde cw düzelmez maalesef ben de aynı sorundan muzdaribim. Oyunlarda vsync açarak biraz önüne geçebiliyorsunuz
Ses ileride artarmı ürünü yeni aldım geri iade uzun sürer gibiHayır sese bişey yapamazsınız coil whine o, ama önemide yok sadece ses başka bişey değil yani sıcaklıklarda güzel.
İleride artarmı ses daha yeni aldım sistemicoilwhine var kartta. nerdeyse kartların yarısında çok az veya bir miktar duyulacak kadar var o ses zaten. çok şiddetli değilse takılma ona. sıcaklık normal
Hangi ekran kartını kullanıyorsun?
Ses ileride artarmı ürünü yeni aldım geri iade uzun sürer gibi
İleride artarmı ses daha yeni aldım sistemi
ben bugüne kadar öyle bi durumla karşılaşmadım. ama dediğim gibi kasa kapağı kapalıyken duyulmuyosa veya çok az duyuluyosa kafana takmana gerek yok. Cw tamamen şans işi 70-80 bin liraya aldığın 4090 da bile olabilir. ama benim gözlemim bazı markalarda cw daha sık oluyoken bazılarında daha nadir görülüyoHangi ekran kartını kullanıyorsun?
Ses ileride artarmı ürünü yeni aldım geri iade uzun sürer gibi
İleride artarmı ses daha yeni aldım sistemi