RefX
80+ Gold
Dahası
25k gibi bir rakam yani3 bin euro kasa içi için
25k gibi bir rakam yani3 bin euro kasa içi için
Eğer yeni başlıyor isen asla bu kadar buyuk bir yatırımla girme hiçbir yayıncı önermiyor. Evi arsasıyla coin alanlar gibi elinde patlarsa sıkıntıDoğru ama yayın içinde işlemci lazım hocam
O civarda aşşağı yukarı25k gibi bir rakam yani
Haklısın tabi ama Kaliteyi ön plana çıkarmak zorundayızEğer yeni başlıyor isen asla bu kadar buyuk bir yatırımla girme hiçbir yayıncı önermiyor. Evi arsasıyla coin alanlar gibi elinde patlarsa sıkıntı
Edit: yurtdısinda yaşıyorum bana koymaz en kotu oyun oynarım dersen o başka
Nasıl değil?5600x çok güçlü bir işlemci değilki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci 5900x oldu la noluyor
Ve hazır sisteme karşıyım toplama en iyisiTürkiye ye gelince bunlara bakabilirim oradan sipariş ettiğimiz de gümrük sorun yapıyor ve bazı mallara el koyuyor onun için buradan almam lazım yada araba ile seyahat etmem gerekli
Hocam çok abartıldığı için söyledim.Nasıl değil?
Aslında doğru kullanıldığında 10900K'nın bile dibine gelebiliyor.Hocam çok abartıldığı için söyledim.
Orası öyle hocam da benim demek istediğim nokta 65w bir işlemci olması. 5600x alana B550F falan öneriyorlar , ona hitaben yazmak istemiştim ama eksik olmuşAslında doğru kullanıldığında 10900K'nın bile dibe gelebiliyor.
Önbellek konusunda avantajlı olması, küçük bir O.C ile 3080'ı rahatlıkla besleyebilen 10700K'yı hiçe sayan bir İşlemci.
Kusura bakmasın fakat B550F alan adam da 5600X almasın mümkünse.Orası öyle hocam da benim demek istediğim nokta 65w bir işlemci olması. 5600x alana B550F falan öneriyorlar , ona hitaben yazmak istemiştim ama eksik olmuş
asrock radeon rx 6700 xt 12gb yerine nvidia gigabyte gt 420 almanızı tavsiye ederim !!!.. argümanınızı bekliyorum iyi forumlarAMD Ryzen 9 5900X
asrock radeon rx 6700 xt 12GB
kingston hyperx fury 16 gb 3600 mhz. Asus tuf B550 plus
Samsung 980 pro 1TB M2 SSD
Rog strix 850 watt
Dark aqua w244 işlemci sıvı soğutma
Aerocoll cam kasa
Komik misin?asrock radeon rx 6700 xt 12gb yerine nvidia gigabyte gt 420 almanızı tavsiye ederim !!!.. argümanınızı bekliyorum iyi forumlar