Neler Yeni

Çözüldü✓ rx6700xt kartı bilgisayarım görmüyor

caglar11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aybars çağlar
yaklaşık 3 aydır stabil bir şekilde kullandığım sistemimde az önce oyun oynarken bir anda bilgisayar kapandı (mavi ekran değil), geri açtığımda da ekran kartı görünmüyor kablolamada vesaire bir sorun olduğunu düşünmüyorum her şey olduğu gibi duruyor, driver günceldi. ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?

rx6700xt
gigabyte b450m k
r5 5600

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
yaklaşık 3 aydır stabil bir şekilde kullandığım sistemimde az önce oyun oynarken bir anda bilgisayar kapandı (mavi ekran değil), geri açtığımda da ekran kartı görünmüyor kablolamada vesaire bir sorun olduğunu düşünmüyorum her şey olduğu gibi duruyor, driver günceldi. ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?

rx6700xt
gigabyte b450m k
r5 5600
ekran kartı görünmüyor olsa ekran gelmez zaten nasıl görünmüyor

caglar11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aybars çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı görünmüyor olsa ekran gelmez zaten nasıl görünmüyor
hocam yanlış anlama ama yardımcı olmayacaksan bir şey yazmana da gerek yok, dahili ekran kartları mevcutsa çalışır + microsoftun görüntü yazılımı mevcut ekran kartının driverları yüklü değilken de kullanılabilmesi için.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,399
İsim
Emre siyah
driverları silip tekrar indirmeyi deneyin ddu ile

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
hocam yanlış anlama ama yardımcı olmayacaksan bir şey yazmana da gerek yok, dahili ekran kartları mevcutsa çalışır + microsoftun görüntü yazılımı mevcut ekran kartının driverları yüklü değilken de kullanılabilmesi için.
ryzen 5 5600ün dahili ekran kartı mı vardı

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

TahinPekmez

80+ Silver
arkadas demek istemiş ki driver kurulu olmasada windows hali hazırda yine çalıştırir pc yi görüntü verir yine ekran karti uzerinden

caglar11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aybars çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır yok. Ekran kartını görmüyorsa PC açılmaz zaten. Driverlar güncel mi, Silip yüklemeyi dene bir.
hocam son driver güncellemesini 2 ya da 3 gün önce yaptım 7.1li bir şeydi. silip yükleme işini nasıl yapacağımı öğrenmeye çalışıyorum şimdi onu deneyeceğim. anlayamadığım, durup dururken neden böyle bir şey yaşandığı. son driverla alakalı bir şey ise eski sürüme geri döneyim

TahinPekmez

80+ Silver
var demedim, iki farklı durum saydım , az önce kontrol ettiğim kadarıyla da microsoft yazılımı görünüyordu dxdiagta.
sen oyun oynarken dondu ve sen pc yi kapatmak zorunda mi kaldin yoksa kendisi çat diye komple kapandi mi pc. eger kendi gücü kestiyse psu yada voltaj ile sorun var

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
hocam son driver güncellemesini 2 ya da 3 gün önce yaptım 7.1li bir şeydi. silip yükleme işini nasıl yapacağımı öğrenmeye çalışıyorum şimdi onu deneyeceğim. anlayamadığım, durup dururken neden böyle bir şey yaşandığı. son driverla alakalı bir şey ise eski sürüme geri döneyim
En güncel yazılımı sitesinden indir sonra internet bağlantını devre dışı bırak ddu ile ekran kartına ait bütün yazılımları kaldır sonra bilgisayarı yeniden başlat indirdiğin güncel ekran kartını kur kurulum bittikten sonrada interneti aktif hale getir.

caglar11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aybars çağlar
sen oyun oynarken dondu ve sen pc yi kapatmak zorunda mi kaldin yoksa kendisi çat diye komple kapandi mi pc. eger kendi gücü kestiyse psu yada voltaj ile sorun var
daha detaylı anlatmış olayım; lol oynuyordum henüz 20 dakikadır, sonrasında bir anda fps drop yedim ve kendiliğinden kapandı.tekrar açtığımda da ekran kartı görünmüyordu ve oyuna tekrar girdiğimde 5 fps gibi değerler alıyordum normal olarak. tek prizde çok fazla fiş takılı öyle bir problem olabilir mi?

TahinPekmez

80+ Silver
daha detaylı anlatmış olayım; lol oynuyordum henüz 20 dakikadır, sonrasında bir anda fps drop yedim ve kendiliğinden kapandı.tekrar açtığımda da ekran kartı görünmüyordu ve oyuna tekrar girdiğimde 5 fps gibi değerler alıyordum normal olarak. tek prizde çok fazla fiş takılı öyle bir problem olabilir mi?
aynen sıkıntı aga, tek.priz kullan ve akim önleyici priz olsun. güç tüketimi ile.alakali.gibi.

Top Bottom