Neler Yeni

RX6700XT Sistem Aldım Görüntü Gidiyor

Wartex

80+
3 ay önce falan yeni bilgisayar aldım gayet memnunum ama bazen bu 2. oluşu ekran gidiyor sonra gelmiyor bilgisayarı kapayıp açtığımda oyunlarda 1 fps alıyordum sonra sorunu buldum aygıt yöneticisine baktığımda pc ekran kartını devre dışı bırakmış elle açmak zorunda kalıyorum ekran kartım neden kendini kapatıyor yardım edermisiniz ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,537
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ekran kartını devre dışı bırakıyor derken? Görüntüyü nasıl alıyorsun?

Wartex

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartını devre dışı bıraktığında kod yazmıyor mu? örneğin sorun bildirdiğinden windows bu aygıtı durdu kod:xx gibi
hayır hiç bişey yazmıyor oyuna girince 1 fps ten yukarı çıkmadığında araştırma sonucu buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemciden sanırsam bilmiyorum apu sistem gibi çalışıyor bilgisayar herhalde

normal bilgisayarda takılırken ekrandan görüntü gidiyor ve geri gelmiyor bilgisayarı kapayıp açınca her şey normal gibi gözüküyor ama bi oyuna vs girdiğimde 1 2 fps den yukarı çıkmıyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,537
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hayır hiç bişey yazmıyor oyuna girince 1 fps ten yukarı çıkmadığında araştırma sonucu buldum

işlemciden sanırsam bilmiyorum apu sistem gibi çalışıyor bilgisayar herhalde

normal bilgisayarda takılırken ekrandan görüntü gidiyor ve geri gelmiyor bilgisayarı kapayıp açınca her şey normal gibi gözüküyor ama bi oyuna vs girdiğimde 1 2 fps den yukarı çıkmıyor
Öyle bir şey olamaz. Söylediklerinde bir hata var.

The Batman

80+ Silver
Yani bunu anlamak çok zor değil ekran kartı devre dışı kalınca harici ekran kartı devreye girmiştir harici yoksa zaten görüntü gelmez AMD nin en uyuz olduğum şeyi ekran kartı seçme profili yok

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
3 ay önce falan yeni bilgisayar aldım gayet memnunum ama bazen bu 2. oluşu ekran gidiyor sonra gelmiyor bilgisayarı kapayıp açtığımda oyunlarda 1 fps alıyordum sonra sorunu buldum aygıt yöneticisine baktığımda pc ekran kartını devre dışı bırakmış elle açmak zorunda kalıyorum ekran kartım neden kendini kapatıyor yardım edermisiniz ?
İşlemcin nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kağan Durmuş
Aynı sorunu bende yaşıyorum aynı ekran Kartı var ekran gidiyor arkadan sanki USB çekiyosun da geliyor ya o ses geliyor her şey kitleniyor arkadan ses geliyor dcde konuştuğun adamın bile sesi geliyor senin sesin karşıya gitmiyor PC çalışıyor res atınca ekran geliyor ama ekran Kartı devre dışı kalmış durumda açılıyor etkinleştirince kullanabiliyorsun bendede oluyor 3 gün olmuyorsa 4. Gün oluyor bazen üst üste oluyor genelde işlemci isteyen oyunlarda küt diye gidiyor lol karakter seçim ekranından oyuna girerken gidiyor binen çözümü bulamadım daha 3 aylık kart zaten 2 ay memlekette kaldım daha 1 ay oldu kullanalı sorunu çözen var mı ya da devam ediyor mu hala ?🤷‍♂️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,807
Üyeler
159,056
Son üye
memotgn
Top Bottom