gönderdim knkKankam gorsel yok
Korkunç bi manzara fanların rpmleri fulde ve buna rağmen hotspot 100 derecenin üstünde kart sizinmi yoksa alacakmısınız.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
eklemeyi unutmuşum şimdi ekledim
gönderdim knk
model nerden bakabilirimYüksek, termal bakım şart!
Hangi model ?
aldımKorkunç bi manzara fanların rpmleri fulde ve buna rağmen hotspot 100 derecenin üstünde kart sizinmi yoksa alacakmısınız.
çok mu kötü ? ne yapabilirim ?Korkunç bi manzara fanların rpmleri fulde ve buna rağmen hotspot 100 derecenin üstünde kart sizinmi yoksa alacakmısınız.
Hocam keşke almadan atsaydınız neyse olan olmuş artık termal macun ve ped bakımı yapmanız gerekiyor bu halde çok kullanmayın kartı.model nerden bakabilirim
aldım
çok mu kötü ?
hocam arkadaşa geri verebilirim daha parayı atmadım bu amd sofware falan ayar yapsam düzelmez mi ? ekran kartı hiç açılamış etiket üstünde neden bu kadar kötü olabilir acaba ?Hocam keşke almadan atsaydınız neyse olan olmuş artık termal macun ve ped bakımı yapmanız gerekiyor bu halde çok kullanmayın kartı.
Genel olarak fanlar %50-70 devir arasında 60-75 arası olmalı hotspot 75-90Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
eklemeyi unutmuşum şimdi ekledim
gönderdim knk
Bakımı yoktu eğer bakım yapmayacaksan verhocam arkadaşa geri verebilirim daha parayı atmadım bu amd sofware falan ayar yapsam düzelmez mi ? ekran kartı hiç açılamış etiket üstünde neden bu kadar kötü olabilir acaba ?
Hocam karta bakım şart açılmayan kart iyi olacak diye bir kaide yok isterseniz geri verebilirsiniz istersenizde bakımlarını yapıp kullanabilirsiniz.hocam arkadaşa geri verebilirim daha parayı atmadım bu amd sofware falan ayar yapsam düzelmez mi ? ekran kartı hiç açılamış etiket üstünde neden bu kadar kötü olabilir acaba ?
buyrun hocamBende hotspot en fazla 74
İyi değil, bakımları uzun süredir yapılmıyordur. Ayrıca siz katın fotosunu atın biz bakalım hangı model dıye buyuk ıhtımalle sapphire pulsedir
Sapphire Pulseneden bu kadar kötü olabilir acaba ?