Rx6750xt furmak sıcaklık iyi mi?

seulo

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar arkadaşımdan rx6750xt aldım ekran kartı açılmamış furmak değerleri ve amd sofware ayarları böyle iyi mi?
WhatsApp Image 2025-08-12 at 01.19.38.webp
WhatsApp Image 2025-08-12 at 01.16.43.webp

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

eklemeyi unutmuşum şimdi ekledim

gönderdim knk
Korkunç bi manzara fanların rpmleri fulde ve buna rağmen hotspot 100 derecenin üstünde kart sizinmi yoksa alacakmısınız.

Yüksek, termal bakım şart!

Hangi model ?
model nerden bakabilirim

Korkunç bi manzara fanların rpmleri fulde ve buna rağmen hotspot 100 derecenin üstünde kart sizinmi yoksa alacakmısınız.
aldım
çok mu kötü ? ne yapabilirim ?

model nerden bakabilirim

aldım

çok mu kötü ?
Hocam keşke almadan atsaydınız neyse olan olmuş artık termal macun ve ped bakımı yapmanız gerekiyor bu halde çok kullanmayın kartı.

Bende hotspot en fazla 74

İyi değil, bakımları uzun süredir yapılmıyordur. Ayrıca siz katın fotosunu atın biz bakalım hangı model dıye buyuk ıhtımalle sapphire pulsedir

Hocam keşke almadan atsaydınız neyse olan olmuş artık termal macun ve ped bakımı yapmanız gerekiyor bu halde çok kullanmayın kartı.
hocam arkadaşa geri verebilirim daha parayı atmadım bu amd sofware falan ayar yapsam düzelmez mi ? ekran kartı hiç açılamış etiket üstünde neden bu kadar kötü olabilir acaba ?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

eklemeyi unutmuşum şimdi ekledim

gönderdim knk
Genel olarak fanlar %50-70 devir arasında 60-75 arası olmalı hotspot 75-90

hocam arkadaşa geri verebilirim daha parayı atmadım bu amd sofware falan ayar yapsam düzelmez mi ? ekran kartı hiç açılamış etiket üstünde neden bu kadar kötü olabilir acaba ?
Bakımı yoktu eğer bakım yapmayacaksan ver

Hocam karta bakım şart açılmayan kart iyi olacak diye bir kaide yok isterseniz geri verebilirsiniz istersenizde bakımlarını yapıp kullanabilirsiniz.

Bende hotspot en fazla 74

İyi değil, bakımları uzun süredir yapılmıyordur. Ayrıca siz katın fotosunu atın biz bakalım hangı model dıye buyuk ıhtımalle sapphire pulsedir
buyrun hocam

Ekler

• WhatsApp Image 2025-08-12 at 01.26.23.webp
    WhatsApp Image 2025-08-12 at 01.26.23.webp
    192.3 KB · Hit: 17
neden bu kadar kötü olabilir acaba ?
Sapphire Pulse
MSİ Mech 2x
Veya direkt stok kartsa bu sıcaklıklar çok doğal.
6700xt pulse modelini sıfır almıştım sonbahar ayında 82-83leri görüyordu furmark'ta.

Geri