Nvidia kartlarda bakabilirsin genelde dengi 1-2k arası değişiyorDuymuştum orayı, almama birkaç ay var diye tahmin ediyorum. Araştırmamı o zaman yapacağım.
güzel kart rx6800 kullanıyorum ama şansın varsa rx6800xt al 2.elde çok fiyat farkı yok ama fazla performans farkı var.Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda işlemcim ve anakartımı güncelleyerek B550 ve Ryzen 5 5600 aldım. Aklımda 3060 veya RX6600 almak vardı, ama sonradan ikinci el 6700XT şimdi ise 6800 düşünmeye başladım. Üniversiteye gideceğim bu sene, bilgisayarımı yanıma alacağım ve arda kalan parçalarımla kardeşime pc toplayacağım gitmeden. 6800 Seçmemin sebebi ise güncel kalmak istemem, birkaç yıl kullanıp tekrar upgrade yapmak istemiyorum, uzun yıllar kullanmak istiyorum, 16GB Vram o konuda güven veriyor bana. Sizce mantıksız bir davranış mı? İkinci el mi almalıyım sıfır mı? 2K Monitör ile kullanmayı planlıyorum, Corsair CL750M PSU'm var. Psu yeterli olur mu?
Bende 3 ay gibi bi vakitte kart almayı düşünüyorum bi taraftan aklımı vram kurcalıyor bir taraftan amdnin berbat driverlariVram konusuna taktım hocam, uzun ömürlü olsun istiyorum.
1080p de bile %5 civarı yapar 2k da içiniz rahat olsunBakacağım hocam tabii, ama Ryzen 5 5600 kullanıyorum 6800XT'ye darboğaz yapar mı 2K da?
AMD'nin berbat driverı çok eski bir argüman değil mi hocam artık? 6 yıldır kullanıyorum bir tane siyah ekran yemedim. Kişisel görüş ama açıkcası NVidia Driverından daha çok hoşuma gidiyor. Dlss, RTX deseniz neyse.Bende 3 ay gibi bi vakitte kart almayı düşünüyorum bi taraftan aklımı vram kurcalıyor bir taraftan amdnin berbat driverlari
Hocam eski evet bunu yaşayanlar çok azaldı 6000 serisinde ama yine de için rahat etmiyorAMD'nin berbat driverı çok eski bir argüman değil mi hocam artık? 6 yıldır kullanıyorum bir tane siyah ekran yemedim. Kişisel görüş ama açıkcası NVidia Driverından daha çok hoşuma gidiyor. Dlss, RTX deseniz neyse.
6800 XT düşünüyordum aslında 16gb vram 7500₺ mis gibi piyasası var ama işte6000 serisi de degil, RX580 kullaniyorum.