RX6800 Almalı mıyım?

bu arada sen bunu dedın ya pc hocasına bırsey demıyorum ozellıkle vıdeolarında ''herkesın durumu ıyı degıl'' dıyen adam sana boyle bır cumle dedıyse sahtekardır (benım bıle suan pc ım yok)

Gpu World Türkiye Facebook grubundan refli satıcılardan alabilirsin kartları dolandirilma olayın biter en azından

Gpu World Türkiye Facebook grubundan refli satıcılardan alabilirsin kartları dolandirilma olayın biter en azından
Duymuştum orayı, almama birkaç ay var diye tahmin ediyorum. Araştırmamı o zaman yapacağım.

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda işlemcim ve anakartımı güncelleyerek B550 ve Ryzen 5 5600 aldım. Aklımda 3060 veya RX6600 almak vardı, ama sonradan ikinci el 6700XT şimdi ise 6800 düşünmeye başladım. Üniversiteye gideceğim bu sene, bilgisayarımı yanıma alacağım ve arda kalan parçalarımla kardeşime pc toplayacağım gitmeden. 6800 Seçmemin sebebi ise güncel kalmak istemem, birkaç yıl kullanıp tekrar upgrade yapmak istemiyorum, uzun yıllar kullanmak istiyorum, 16GB Vram o konuda güven veriyor bana. Sizce mantıksız bir davranış mı? İkinci el mi almalıyım sıfır mı? 2K Monitör ile kullanmayı planlıyorum, Corsair CL750M PSU'm var. Psu yeterli olur mu?
güzel kart rx6800 kullanıyorum ama şansın varsa rx6800xt al 2.elde çok fiyat farkı yok ama fazla performans farkı var.

güzel kart rx6800 kullanıyorum ama şansın varsa rx6800xt al 2.elde çok fiyat farkı yok ama fazla performans farkı var.
Bakacağım hocam tabii, ama Ryzen 5 5600 kullanıyorum 6800XT'ye darboğaz yapar mı 2K da?

Vram konusuna taktım hocam, uzun ömürlü olsun istiyorum.
Bende 3 ay gibi bi vakitte kart almayı düşünüyorum bi taraftan aklımı vram kurcalıyor bir taraftan amdnin berbat driverlari
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakacağım hocam tabii, ama Ryzen 5 5600 kullanıyorum 6800XT'ye darboğaz yapar mı 2K da?
1080p de bile %5 civarı yapar 2k da içiniz rahat olsun

Bende 3 ay gibi bi vakitte kart almayı düşünüyorum bi taraftan aklımı vram kurcalıyor bir taraftan amdnin berbat driverlari
AMD'nin berbat driverı çok eski bir argüman değil mi hocam artık? 6 yıldır kullanıyorum bir tane siyah ekran yemedim. Kişisel görüş ama açıkcası NVidia Driverından daha çok hoşuma gidiyor. Dlss, RTX deseniz neyse.

AMD'nin berbat driverı çok eski bir argüman değil mi hocam artık? 6 yıldır kullanıyorum bir tane siyah ekran yemedim. Kişisel görüş ama açıkcası NVidia Driverından daha çok hoşuma gidiyor. Dlss, RTX deseniz neyse.
Hocam eski evet bunu yaşayanlar çok azaldı 6000 serisinde ama yine de için rahat etmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,109
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri