rx6800 render için çokmu kötü?

SECTOSS

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,125
merhaba genellıkle oyun oynıyacagım ama oynadıgım oyunların vıdeosunu cekıp yayınlayacagım 1080p60fps vıdeo renderı yaparken sıkıntı çıkarırmı rx6800

bir konuda 3060 renderı vs 6800 renderı soruluyordu bazıları 3060 renderda 6800 deşiyor dıyen oldu o yuzden korkup sormak ıstedım
Cuda çekirdeklerini kullanan adobe programlarında fark oluyor evet. Kullandığın programa göre değişiyor. Yine de kötü demek doğru değil.

Eğer almadıysan ve kart alma amacın buysa nvidia ya yönelmen daha doğru olur. Mevcut kullandığın kart ise değişmeye gerek yok.

Cuda çekirdeklerini kullanan adobe programlarında fark oluyor evet. Kullandığın programa göre değişiyor. Yine de kötü demek doğru değil.

Eğer almadıysan ve kart alma amacın buysa nvidia ya yönelmen daha doğru olur. Mevcut kullandığın kart ise değişmeye gerek yok.
almadım ama knk dedıgım gıbı ztn buyuk renderlar yapmıcam yanı arada bır sahnelere vıdeo koyucam bıde 1080p60fps yapacagım ve %85 oyun ıcın kullanacagım bunlar ıcın nvıdıa alınmaz dıye dusunuyorum 16gb vramı devasa uzun sure goturur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve amd kartlar ıcın hangı montaj programını onerırsınız farketmez benım ıcın oğrenirim

almadım ama knk dedıgım gıbı ztn buyuk renderlar yapmıcam yanı arada bır sahnelere vıdeo koyucam bıde 1080p60fps yapacagım ve %85 oyun ıcın kullanacagım bunlar ıcın nvıdıa alınmaz dıye dusunuyorum 16gb vramı devasa uzun sure goturur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve amd kartlar ıcın hangı montaj programını onerırsınız farketmez benım ıcın oğrenirim
amd vram konusunda baya iyi haklısın

Video montaj işinden pek anlamam. Üniversite işleri için microsoft clipchamp kullanıyorum yetiyor, video işinin paint'i :)

amd vram konusunda baya iyi haklısın

Video montaj işinden pek anlamam. Üniversite işleri için microsoft clipchamp kullanıyorum yetiyor, video işinin paint'i :)
bakarım ona dedııgım gıbı yapacagım montajlar buyuk degıl telefonda bıle rahatlıkla yapıyordum yanı amd ıle duzgun calısan bır program bulsam sorun yasamam o zaman

Saf gücü çok yüksek bir kart işini görür her türlü.

Ama CUDA hızlandırmalı uygulamalar kadar yüksek performans bekleme.
beklemeyecegım ztn dedıgım gıbı profosyonel renderlar yapmayacagım normal bır oyun vıdeosu renderı alacagım suresıde sıkıntı degıl ısterse 1 gun sursun sıkıntı olmaz benım ıcın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,100
Üyeler
189,034
Son üye
Emre Estella
Geri