Cuda çekirdeklerini kullanan adobe programlarında fark oluyor evet. Kullandığın programa göre değişiyor. Yine de kötü demek doğru değil.bir konuda 3060 renderı vs 6800 renderı soruluyordu bazıları 3060 renderda 6800 deşiyor dıyen oldu o yuzden korkup sormak ıstedım
almadım ama knk dedıgım gıbı ztn buyuk renderlar yapmıcam yanı arada bır sahnelere vıdeo koyucam bıde 1080p60fps yapacagım ve %85 oyun ıcın kullanacagım bunlar ıcın nvıdıa alınmaz dıye dusunuyorum 16gb vramı devasa uzun sure gotururCuda çekirdeklerini kullanan adobe programlarında fark oluyor evet. Kullandığın programa göre değişiyor. Yine de kötü demek doğru değil.
Eğer almadıysan ve kart alma amacın buysa nvidia ya yönelmen daha doğru olur. Mevcut kullandığın kart ise değişmeye gerek yok.
amd vram konusunda baya iyi haklısınalmadım ama knk dedıgım gıbı ztn buyuk renderlar yapmıcam yanı arada bır sahnelere vıdeo koyucam bıde 1080p60fps yapacagım ve %85 oyun ıcın kullanacagım bunlar ıcın nvıdıa alınmaz dıye dusunuyorum 16gb vramı devasa uzun sure goturur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve amd kartlar ıcın hangı montaj programını onerırsınız farketmez benım ıcın oğrenirim
bakarım ona dedııgım gıbı yapacagım montajlar buyuk degıl telefonda bıle rahatlıkla yapıyordum yanı amd ıle duzgun calısan bır program bulsam sorun yasamam o zamanamd vram konusunda baya iyi haklısın
Video montaj işinden pek anlamam. Üniversite işleri için microsoft clipchamp kullanıyorum yetiyor, video işinin paint'i![]()
Ama CUDA hızlandırmalı uygulamalar kadar yüksek performans bekleme.sağolun içim rahatladı
beklemeyecegım ztn dedıgım gıbı profosyonel renderlar yapmayacagım normal bır oyun vıdeosu renderı alacagım suresıde sıkıntı degıl ısterse 1 gun sursun sıkıntı olmaz benım ıcınAma CUDA hızlandırmalı uygulamalar kadar yüksek performans bekleme.