Neler Yeni

Rx7600xt Ekranı kapatıyor

Ereqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Sarıkaya
çarşamba günü rx7600xt mi sipariş verdim perşembe geldi 3 gündür kullanıyorum bf1 ve metro 2033 redux oynadım bir sıkıntı yok kart 190 wattı geçmiyor 65 derecenin üstüne çıkmıyor fakat vram sıcaklıkları artıyor normal sıcaklığa göre 2 saat metro oynadım 20 dakka bf1 oynadım bir sıkıntı yok fakat shaderli minecraftta 30 dakika oynayabiliyorum ondan sonra fan aşırı derecede artıyor ve ekranı kapatıyor klavyem mousemin ışıkları gidiyor fakat kasa çalışıyor bilgisayarı açtığımda ise amd varsayılan ayarlarına döndü uyarısı aldım karttamı sorun var garantiye yollamalımıyım

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Göksel Gündüz
Başka oyunlarda sıkıntı yoksa ya oyunla alakalı bir problem ya da ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir problem olabilir. AMD'nin sayfasından eski ekran kartı sürücüleri varsa onu kurup bir dene istersen.

Ereqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Sarıkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka oyunlarda sıkıntı yoksa ya oyunla alakalı bir problem ya da ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir problem olabilir. AMD'nin sayfasından eski ekran kartı sürücüleri varsa onu kurup bir dene istersen.
1739086438434.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

10 dakika furmarkda bu durumdan yukarı çıkmadı

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Göksel Gündüz
VRAM biraz ısınıyor ama VRAM'den ötürü olsa diğer oyunlarda da yapardı herhalde. Oyun orjinal mi, korsan sürümse belki o yüzden olabilir. Belki bir ayar kartın düzgün çalışmasını engelliyor olabilir.

Ereqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Sarıkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VRAM biraz ısınıyor ama VRAM'den ötürü olsa diğer oyunlarda da yapardı herhalde. Oyun orjinal mi, korsan sürümse belki o yüzden olabilir. Belki bir ayar kartın düzgün çalışmasını engelliyor olabilir.
fpsimi limitledim şu anlık sıkıntı yok

Top Bottom