Gpu ağırlıklı oyunlarda olmazda işlemciyi zorlayacak oyunlarda bazen yapabilir fakat sıkıntı olmazRyzen 5 7500F Rx7800Xt almayi planliyorum eger ciddi sekilde sikinti cikaricaksa 7700xt alicam bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
fazla rahatsiz etmez ise 7800xt tercih edicem ozaman1080p de ufak olabilir
1080p de ufak olabili
hocam cok rahatsiz eder mi? cunku surekli olarak 1080p de oynicam oyunlarimi ama televizyonada bagliycam arada ciddi darbogaz yaparmi1080p de ufak olabilir
peki 7700xt tercih etsem daha mı iyi olurİllallah ettirecek kadar yapacağını düşünmüyorum ama ufakta olsa sıkıntı çıkartır yapar yani.
sagolun hocam birde 7500f ile 7600x arasinda bir fark varmidirdarboğaz olmuyor hocam bizzat kullandım.
İşlemci bu ekran kartlarının yanında zayıf kalıyor hocam. Hem GPU odaklı hem CPU odaklı neyde kullanırsan kullan seni çileden çıkartacak kadar belli etmez kendini ama darboğazın orada olduğunu bilirsin. Sorun işlemcinin ekran kartına nazaran zayıf olması.peki 7700xt tercih etsem daha mı iyi olur
oyun konusunda %5 bile farketmez oc yapmayacaksanız değmez. 7500f taş gibidir öneririm.sagolun hocam birde 7500f ile 7600x arasinda bir fark varmidir
tabii yaptığın / oynadığın şeye görede değişir.İşlemci bu ekran kartlarının yanında zayıf kalıyor hocam. Hem GPU odaklı hem CPU odaklı neyde kullanırsan kullan seni çileden çıkartacak kadar belli etmez kendini ama darboğazın orada olduğunu bilirsin. Sorun işlemcinin ekran kartına nazaran zayıf olması.