Ama nvidia rakipsiz algısı beni gerçekten şaşırtıyor..
Üzgünüm ama hala rakipsiz hocam. Satış rakamlarına, daha yepyeni piyasaya giren Intel'in GPU ekibinin kapanma eşiğinden dönmesine ve hatta AMD'nin high-end gpu kısmında rakibiyle başbaşa ilerleyemediğinden dolayı daha fiyat-performans gitmeye değişmesine bağlayabiliriz rakipsiz oluşunu.
Üstüne şimdi Nvidia işlemci kısmına da girişiyor gibi. Orada da temellerini atıp, çok agresif bir yükseliş görebilir.
Piyasanın sahibi onlar desek yanlış olmaz artık.
yav bide dlss 4 abi diye anırıyor herkes anladık da amd de de yenisini getiriyor belki dlss 4 kadar olmaz ama bi şekilde yakalamayı başarıyorlar yani nvidia nasıl reklam yapıyorsa ben bir yerde rdna 4 duymadım kimse azına almıyor
Pazarlama konusunda GPU kısmında başarısızlar. CPU kısmında da Intel daha iyiydi pazarlamada ama malum ürünler patlayınca
AMD bir türlü oturtamadı GPU formülünü. Kas gücü ve yazılım gerçekten doğru düzgün birleşse, fiyatlardan dolayı çoğu insan durmaz Nvidia'da. Beceremiyorlar.
CPU'ya bak mesela taş gibiler. Yurtdışında stokları saniyesinde tükeniyor. Amazon TOP 30'un tamamı AMD işlemci. Aynı sevgiyi GPU'da bekliyorum ama anca sonraki jenerasyonda görebiliriz gibi. Daha yeni köklü değişikliğe gittiler GPU tarafında.