Ryzen 2600x ısınma

Omer52

80+
Reaksiyon skoru
0
Slm arkadaşlar Asus prime b450m-k anakartim var ryzen 2600x ile kullanmaktayım anakart im yüksek voltaj verdiği için oyunlarda ısınma 90 ve 95 lerde çok araştırdım parçalar değişse de sicaklik gene aynı voltaj ayarını düşürün dediler ama biostan Asus prime b450m-k nin bir turlu voltajını ayarlayamadim yardım

Slm arkadaşlar Asus prime b450m-k anakartim var ryzen 2600x ile kullanmaktayım anakart im yüksek voltaj verdiği için oyunlarda ısınma 90 ve 95 lerde çok araştırdım parçalar değişse de sicaklik gene aynı voltaj ayarını düşürün dediler ama biostan Asus prime b450m-k nin bir turlu voltajını ayarlayamadim yardım
kasanızın hava akışı iyi mi? hocam

Evet önde 3 adet 12mm fan var üstte 2 adet 12 mm ve arka egzoz fanı var stok sogutucu

Catalyst Control Center varmı?

Anakartınız yüksek voltaj verdiği için mi? Bu ne demek? :) Otomatik hız aşırtma mı deniyorsunuz?

Oradan ideal bir sıcaklığa sabitlemeyi deneyin.

Son düzenleme:
Hocam ordan ayarlamayı dene makul bir sıcaklığa sabitlemeyi denemelisin bence
Hocam voltaj ayarı nasıl ayarlanır onu bilmediğim için öğrenmek istiyorum offset mode dio - ve + cikio yani nasıl yapıp bunu 1.300v sabitlemeliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,389
Üyeler
186,880
Son üye
behalot
Geri