Neler Yeni

Ryzen 3 1200 ve rx580 8gb kullanıyorum ne kadar darboğaz yapar ?

Skytten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sami Açıkel
Arkadaşlar ryzen 3 1200 işlemci ve rx580 8gb ekran kartı kullanıyorum darboğaz yaşarsın dediler ne kadar yaşarım acaba sizce yani oynayacağım oyunları aşşağıda belirttim onlarda yaşarmıyım ?
The witcher 3
Tom clancy's ghost recon wildlands
R6 siege
Warface
Battlefield (5 ve 1 hariç)
GTA5
Pubg
Cs:go
Gibi oyunlar oynayacağım darboğaz olur mu olursa ne kadar olur ?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Darboğaz olur o işlemcinin maksimum sınırı RX570 RX570 performansına yakın bir performans alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Nuri Karaca
Overclock yapınca fazla darboğaz olmuyor denendi. İşlemci gücü isteyen oyunlarda sıkıntı çıkarabilir ama kullanabilirsin yani.

Skytten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sami Açıkel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Darboğaz olur o işlemcinin maksimum sınırı RX570 RX570 performansına yakın bir performans alırsın.
Youtube da genelde videolarda da zaten rx570 e yakın bir performans veriyordu yani ben aslında ekran kartına yatırım yaptım bu arada teşekkürler

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ekran kartını satın aldıysan sat almadıysan iade et.

Skytten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sami Açıkel

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Onun yerine işlemciye yatırım yapın ileride ekran kartı yükseltirken daha iyi olur eğer işlemci yükseltmiyorsanız ekran kartına yatırım yapacam diyorsanız da 1650s daha mantıklı olur bence.

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
Bende r3 1200 le kullanıyordum pubg - fortnite oynayamıyordum sürekli darboğaza giriyordu işlemcimi değiştirdim. Şuan sorunum yok ama overclock ile düzeldiğini söyleyenler var denemedim maalesef

Skytten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sami Açıkel
Bende r3 1200 le kullanıyordum PUBG - fortnite oynayamıyordum sürekli darboğaza giriyordu işlemcimi değiştirdim. Şuan sorunum yok ama overclock ile düzeldiğini söyleyenler var denemedim maalesef
Rx580 mi kullanıyordun ?

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Nuri Karaca
A320 serisi anakartlarda ryzen serisinden işlemcilere oc yapılmıyor diye biliyorum ama yanlış biliyorsam düzeltin
Ankakartınızın A320 olduğunu bilmiyordum. Kağıt üzerinde yapılamıyor ama yapılamıyor diyelim. %99.99. Ekran kartınız kalsıın. O çok iyi çünkü. İşlemcinizi satın AMD Ryzen 5 1600 AF alabilirsiniz. Hem fazla zarar etmemiş olursunuz. Ekran kartı masraflı iş. Bence biraz daha kullanın. Çok fazla darboğaz yaptığına emin olursanız zaten işlemciyi yükseltmeniz gerektiğini anlayacaksınız. Bence acele etmeyin. 60FPS'de VSYNC açarsanız darboğaz olmaz ya da az olur.

Son düzenleme:

Skytten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sami Açıkel
Evet sapphire rx580 8gb nitro plus
Ayarların yüksektenolunca falan mı oynayamıyordun yoksa hiç mi açmıyordu oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ankakartınızın A320 olduğunu bilmiyordum. Kağıt üzerinde yapılamıyor ama yapılamıyor diyelim. %99.99. Ekran kartınız kalsıın. O çok iyi çünkü. İşlemcinizi satın AMD Ryzen 5 1600 AF alabilirsiniz. Hem fazla zarar etmemiş olursunuz. Ekran kartı masraflı iş. Bence biraz daha kullanın. Çok fazla darboğaz yaptığına emin olursanız zaten işlemciyi yükseltmeniz gerektiğini anlayacaksınız. Bence acele etmeyin. 60FPS'de VSYNC açarsanız darboğaz olmaz ya da az olur.
Bende öyle düşünüyorum teşekkürler
İyi forumlar

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
Ayarların yüksektenolunca falan mı oynayamıyordun yoksa hiç mi açmıyordu oyunu
Oyunu açıyor ama sürekli fps drop yiyorsun ve zevk almıyorsun oyunlardan diyebilirim. Ben bu durumu yaşadım en azından. En kritik zamanlarda drop girince zaten anlarsın

Top Bottom