1600af fiyatı coşmasagdi 1600af alirdimda şu an sistemde 2 parça eksiğim var 1 PSU biraz kötü 2 monitörün 720p :/720p de olur diye düşünüyorum
Ama 1080p de daha az olur ara ara
Elinde ki monitörü satıp, üstüne para koyup 600-650 Tl'ye monitör alabilirsin.(Elinde paran varsa tabi)1600af fiyatı coşmasagdi 1600af alirdimda şu an sistemde 2 parça eksiğim var 1 PSU biraz kötü 2 monitörün 720p :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci ağırlıklı oyunlar oynasam çağı vb sıkıntı olurmu
Elimdeki monitör eski pek para etmezElinde ki monitörü satıp, üstüne para koyup 600-650 TL'ye monitör alabilirsin.(Elinde paran varsa tabi)
Peki şu anlık csgo falan oynasam yada vsync açsam ekran kartı çok kullanılmasa sıkıntı olurmu zaten monitörün eski olduğundan uyumsuz yırtılma çok oluyor yani720p de olur diye düşünüyorum
Ama 1080p de daha az olur ara ara
sorma çözemedim ş işi stok az diye niye zam yaparsınki sat normal fiyatında stok bitince bırakırsın satmayı ne ğraştırıyorsun :/1600 ün fiyatını arşa çıkarmasalardı ne güzel kullanırdın 570 ile. 1200 af ye OC yapman lazım dostum
Benim de casper 1366p 9 yıllık bir monitörüm vardı 150 TL'ye satmıştım onu en kötü 100 TL'ye satarsın bence.Elimdeki monitör eski pek para etmez
Peki şu anlık csgo falan oynasam yada vsync açsam ekran kartı çok kullanılmasa sıkıntı olurmu zaten monitörün eski olduğundan uyumsuz yırtılma çok oluyor yani
Yeni konu açayım daha iyi olur sanirjm