900 yada 1000den bıraksıfırları 1300 TL den başlıyor piyasada herkes ölücü olmuş 700 650 TL teklif ediyolar
kanka hergün fiyatları kontrol ediyorum onlar tray fansız kutusuz modellerSıfırı geçen gün 870 TL idi. Şuan 1100 TL
İdeal fiyat satılabilir. Dolara bağlı artarsa artar onunda sana bir artısı olmaz.
Sıfırı 1090 TL şuan sinerjide. Teklif edilen fiyatlar normal bence garantisi olmayan bir ürün için hele ki.sıfırları 1300 TL den başlıyor piyasada herkes ölücü olmuş 700 650 TL teklif ediyolar
Sendeki ürünün garantisi yok zaten kutulu olması bir şey ifade etmiyor. Stok fan da pek para eden bir şey değil zaten 50 TL falan eder en fazla.kanka hergün fiyatları kontrol ediyorum onlar tray fansız kutusuz modeller
Tray, fansız sıfır ürün 900Tl civarı iken, zaten garantisi bitmiş olan 2. el bir ürüne 850Tl vermenin de bir mantığı yok. Ölücü ile ilgisi yok, araba piyasasında da aracı aldığı fiyata satmaya çalışanlar yüzünden olan durumu, şu anda işlemci piyasasına taşıyorsunuz. Asıl ölücülük işlemciyi 2 yıl kullanıp sıfırının fiyatına satmaya çalışmak.kanka hergün fiyatları kontrol ediyorum onlar tray fansız kutusuz modeller