ekran kartını alıyorum bu hafta
ekran kartını alıyorum bu hafta
iyi iyi de bunu discorda yazsana. burada muhabbet etmeyelim.ekran kartını alıyorum bu hafta
knk ben discordda yoktum uzun zaman bilgisayarı kullanan başka biri svlerden çıkmış özelden atiyi iyi de bunu discorda yazsana. burada muhabbet etmeyelim.
Çok fazla o.c yapmak anakarta zararlı daha fazla yapmanı önermem mosfet soğutucusu çok da iyi değil o anakart ınB450m s2h v2 modeli var mosfet soğutucu mevcut.
Yaptığım araştırmalarda vrm Max temp için 100 ila 120derece sınır diyorlar, ısılarda herhangi bir anormallik görmedim, prime 95 L1 L2 L3 kısaca en ağır stres testte 46 dereceyi geçmedi sistem boştayken 39 40 derecelerde.Çok fazla o.c yapmak anakarta zararlı daha fazla yapmanı önermem mosfet soğutucusu çok da iyi değil o anakart ın
Nasıl olur arada 6 derecelik fark sizcede normal mi?Yaptığım araştırmalarda vrm Max temp için 100 ila 120derece sınır diyorlar, ısılarda herhangi bir anormallik görmedim, prime 95 L1 L2 L3 kısaca en ağır stres testte 46 dereceyi geçmedi sistem boştayken 39 40 derecelerde.
Rx570 normalde ucu ucuna besliyor du bazen darboğaz oluyordu rx 570 alırsanız İnterneti oyunlar oynayacaksanız rx570 hikayeli filansa ya da render sa rx5500xt ya da rx 580 ama emin değilim
Bf 64 kişilik serverda çakılır en az bir kaç çekirdek, 2200g+570 testini izledim bayağı uzun bir video var, sanırım 3.7ghz çalıştırıyordu çoğu oyunda yağ gibi akıyordu. Overclock kağıt üzerinde bayağı bir performans artışı sağladı, 570 üstünü düşünüyordum aslında konuyu açarken. En garantisi 570 alıp bir bakıp potansiyel varsa custom macun kullanıp kartı overclocklamak olacak diye düşünüyorum.570 i İnterneti oyunlarda o.c. gerektirmez muhtemelen ayrıca anakartının msfet soğutucusu iyi mi??
Keşke raporlamasaydın ya emin olmadığını belirtmiş sonuçta neyse senin terchiinBilmediğin konu hakkında mesaj yazma. Raporladım arkadaşı
Knk bari 1650 falan deseydi 1660 ti arkadaş hepten bilmiyo.Keşke raporlamasaydın ya emin olmadığını belirtmiş sonuçta neyse senin terchiin
Vücudumdan 9,5 derece fazla, ayrıca dediğim gibi prime 95 ekstrem bir test oyunlarda 39-41 arası dolaşacaktır hadi 42 olsun ki zaten yaptığım araştırmalarda eşiğinin daha yukarıda olduğu bilgisini edindim.Nasıl olur arada 6 derecelik fark sizcede normal mi?
Boşverin hocam iyi forumlarKnk bari 1650 falan deseydi 1660 ti arkadaş hepten bilmiyo.