Neler Yeni

Ryzen 3 2200g Oyun motorların da iyi iş çıkarır mı ?

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Aynen kesinlikle alma a320 serisi
Hocam 2200G almaktan iyidir bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Jaja50

80+ Silver
Evet Unity'nin kaynağı daha fazla ama çok fazla ölü kaynak var diye hatırlıyorum. Yani evet kaynak orada duruyor ama kaynaktan sonra gelen güncellemeden dolayı artık o kaynaktaki işlemin bi anlamı kalmıyor, bozuk çalışıyor. UE4'de ise evet daha az kaynak var ama topluluğu Unity ile eşit hatta bi tık daha iyi bence. Yani özellikle İngilizcen varsa Reddit ve UE4 forumlarında istediğin her şey ama her şeye ulaşabiliyorsun. Bunun yanında eğer amacın cidden büyük bi şeyse, uzun süreli ve PC/Konsollar için multiplayer bi şeyler mesela, kesinlikle UE4 öneririm. Öğrenmesi daha zor olacaktır, daha fazla İngilizce gerektirecektir ve sistemini daha fazla yoracaktır ama günün sonunda öğrendiğin zaman ve UE4/5'i iyi bi şekilde çalıştıracak bi sistemin olunca emin ol "iyi ki UE4 öğrenmişim" dersin. He dersen ben daha casual tek kişilik mobil oyunlar yaparım ya da ben zaten bu oyun işini hobi olarak yapacağım o zaman Unity ile iyi eğlenceler dilerim. Umarım aklında bi soru işareti bırakmamışımdır.
Yardımların için çok teşekkür ederim.Daha çok "Cheesecake Dev" firmasının oyunları tarzında oyun yapmak istiyorum,İnternet Cafe Simülatör gibi.

Hocam 2200G almaktan iyidir bence.

işlemci hariç tüm parçaları 0 toplamayı planlıyorum.2.el den bıktım artık

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Yardımların için çok teşekkür ederim.Daha çok "Cheesecake Dev" firmasının oyunları tarzında oyun yapmak istiyorum,İnternet Cafe Simülatör gibi.

işlemci hariç tüm parçaları 0 toplamayı planlıyorum.2.el den bıktım artık
Tamam dostum, hayırlı olsun şimdiden pek yardımcı olamadım ama.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Unity acarsın da unreal engine çok yorar sistemi. Hele 3d game yapacaksan modelleme render felan hem çok uzun sürer hem kaldirwmayabilri. Internette unity/unreal engine system requirememts yazarsan min. Sistem gereksinimlerine bulursun.

Jaja50

80+ Silver
Unity acarsın da unreal engine çok yorar sistemi. Hele 3d game yapacaksan modelleme render felan hem çok uzun sürer hem kaldirwmayabilri. Internette unity/unreal engine system requirememts yazarsan min. Sistem gereksinimlerine bulursun.
evet unity de şüphem yok ama unreal engine çok sistem istiyor ileride net upgrade gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,381
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom