Bende böyle düşünüyorum. o yüzden diyorum acaba şimdilik daha güçlü bi apuya geçip sonra mı ekran kartı alsamverim alabileceğin bir kart yok haberin olsun çok güçsüz işlemci ben 3400g ile 6500xt kullanmayı denedim (1650 civarı bir şey)
ve işlemci o kadar yetersiz kalıyordu ki , darboğazdan bahsetmiyorum bu arada .
2 ila 3 arasıbütçeniz nedir?
ikinci elden RX580 Ekran kartı + Ryzen 5 2600 veya Ryzen 5 3600 düşünebilirsiniz.2 ila 3 arası
yeni nesilde zor diğer türlü. anakart değiştirmeden en mantıklı böyle gibi geldi. 2500-3000 arasına iki parçayıda alırsınız ve tatmin eder değişim yaptığınıza değer. ekran kartını alırken dikkat edin tabi. bu modeller miningde çok kullanıldı. furmark vs yaptırın.Teşekkürler
Kesinlikle test sonuçları ve param güvende olmadan almamyeni nesilde zor diğer türlü. anakart değiştirmeden en mantıklı böyle gibi geldi. 2500-3000 arasına iki parçayıda alırsınız ve tatmin eder değişim yaptığınıza değer. ekran kartını alırken dikkat edin tabi. bu modeller miningde çok kullanıldı. furmark vs yaptırın.
imzamda bulunan 5500XT yi çok ucuza bulup almıştım. Biosunda problem vardı. Az buçuk anlamasam kapı stoperi olarak kullanacaktım ekran kartını.Kesinlikle test sonuçları ve param güvende olmadan almam
Evet hocam dediğiniz gibi ekran kartı piyasası çok sıkıntılıimzamda bulunan 5500XT yi çok ucuza bulup almıştım. Biosunda problem vardı. Az buçuk anlamasam kapı stoperi olarak kullanacaktım ekran kartını.Dikkat etmek lazım