Cevabın için teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm. Ekran kartları ucuzlarsa yanına güzel bir şey takılabilir hem.2.seçeneğin önü çok çok açık olur ryzen 3 2200g maks rx 570 hadi oc ile 580 besler ileride
Hazır sistem değilse 2. elde b350+2400g sistem toplanabilir ve gayet güzel olur.Sizce hangisi daha mantıklı? 1. seçenektekileri alırsam anakart b450 olacak 2. seçenektekileri alırsam A320.LoL ve CS:GO oynuyorum belki bide Steam PUBG oynarım.
İşlemciyi ikinci el alacağım ötekiler sıfır apu olursa apu olmazsa ekran kartı ve işlemci ikinci el ötekiler sıfır.Yani ucuz yakaladığımı alacağım.Hazır sistem değilse 2. elde b350+2400g sistem toplanabilir ve gayet güzel olur.
LoL'da baya fark ediyor yoksa aklıma takılmaz böyle bir soru düşünmeden apu alırım.Islemciden oturu 2.secenek bence. Oyun performanslari hemen hemen ayni olacak ama 1.sistemin anakart ve ram avantaji var. Yinede ben olsam islemciden dolayi 2.setupu tercih ederdim.
İşlemciyi ikinci el alacağım ötekiler sıfır apu olursa apu olmazsa ekran kartı ve işlemci ikinci el ötekiler sıfır.Yani ucuz yakaladığımı alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
LoL'da baya fark ediyor yoksa aklıma takılmaz böyle bir soru düşünmeden apu alırım.
İkinci el 600-650TL alınabiliyor.Islemciyi ne kadara buldun?
2200G
İkinci el 600 650 TL'ye bulunabiliyor.Islemciyi ne kadara buldun?
2200G