Neler Yeni

Ryzen 3 3100 APU İşlemci midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ceyhun Erdem Yıldırım
Ryzen işlemcininin sonunda g ibarasei varsa apudur teşşekürler oda grafik işleemcisi var demek görüntü almak için
vega 8 avr diye biliyorum ve ram deteğiyle ekran kartsız bir canavar olduğunu düünüyorum çoğu oyunu rahatlıkla açıyor

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ramden yemeleri,yeni kart alınca boşta kalmaları,işlemcinin daha sıcak çalışması, vega 8 apuları zaten önermiyorum vega 11 apular da pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki ya bu sistem nasıl
r5 3400g
8gb ram (16gb yükseltirim)

MSI A320M-A Pro​

sertifikasız 500w psu​

Psu tam anlamı ile çöp.
Bu fiyata r3 1200+660 ti toplayın.
Bu iki parça ikinci el gerisi sıfır. Montaj yaptırmanız lazım ama.

Jaja50

80+ Silver
Ramden yemeleri,yeni kart alınca boşta kalmaları,işlemcinin daha sıcak çalışması, vega 8 apuları zaten önermiyorum vega 11 apular da pahalı.

Psu tam anlamı ile çöp.
Bütçesi olmayanlar için bir kurtarıcı bence. 2. el toplamayayım, sıfır olsun sonradan ekran kartı takarım kafasında olanlar için bir nimet olduğunu düşünüyorum. Buna en yakın örnek kendim. 😁 İleride param olursa ekran kartı takarım diye apu sistem almayı planlıyorum. Senin dediğinde mantıklı fakat 2.el'e girişmek istemeyenler olabilir. (660 ti mesajını yeni gördüm, o yüzden 2.el muhabbetine girdim.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ceyhun Erdem Yıldırım

Psu tam anlamı ile çöp.

AMD A8-9600
GT 1030 2gb
MSI A320M-A pro​

8gb ram

sertifikasız 500w psu​

peki ya bu sistem nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ceyhun Erdem Yıldırım
Bütçesi olmayanlar için bir kurtarıcı bence. 2. el toplamayayım, sıfır olsun sonradan ekran kartı takarım kafasında olanlar için bir nimet olduğunu düşünüyorum. Buna en yakın örnek kendim. 😁 İleride param olursa ekran kartı takarım diye apu sistem almayı planlıyorum. Senin dediğinde mantıklı fakat 2.el'e girişmek istemeyenler olabilir. (660 ti mesajını yeni gördüm, o yüzden 2.el muhabbetine girdim.)
10 yıldır kaptop kullanıyorum ısınma problemi var ve artık masaüstü uygun fiyatlı pc lere geçmeye karar verdim 1 senedir parça araştırıyorum apu sistemler şimdi ekran kartı idareliği yapar ilerde takarsın ekran kartını efsane olur ama herkes bütçe olduğunu sandığı için bütçeye uygun tavsiyeler veriyor verenlerede çok teşekkür ederim bilmediğim parçalar öğrendim

ben alınır alınmaz onunla ilgili bir şey demedim
anladım

Jaja50

80+ Silver
10 yıldır kaptop kullanıyorum ısınma problemi var ve artık masaüstü uygun fiyatlı pc lere geçmeye karar verdim 1 senedir parça araştırıyorum apu sistemler şimdi ekran kartı idareliği yapar ilerde takarsın ekran kartını efsane olur ama herkes bütçe olduğunu sandığı için bütçeye uygun tavsiyeler veriyor verenlerede çok teşekkür ederim bilmediğim parçalar öğrendim

anladım
Evet hocam. Cs:go, gta 5, valorant gibi oyunları oynamak için apu sistem alınabilir. Sonrasında ekran kartı takarak çoğu oyunu rahatça oynarsın zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ceyhun Erdem Yıldırım
Evet hocam. Cs:go, gta 5, valorant gibi oyunları oynamak için apu sistem alınabilir. Sonrasında ekran kartı takarak çoğu oyunu rahatça oynarsın zaten.
r3 3200g güzel işlemci evet ama piyasada yok ondan daha iyi işlemci var oda r5 3400g birikimimi artırıp özel toplamasını alacağım veya son attığım linkteki pc yi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,625
Üyeler
169,589
Son üye
kubilaytasdelen
Top Bottom