- En İyi Cevap
- 11
Hayır değildir.
Hayır değildir.
vega 8 avr diye biliyorum ve ram deteğiyle ekran kartsız bir canavar olduğunu düünüyorum çoğu oyunu rahatlıkla açıyorRyzen işlemcininin sonunda g ibarasei varsa apudur teşşekürler oda grafik işleemcisi var demek görüntü almak için
Hayır.ryzen 3 3100 apu işlemcisimidir?
uygun güçlü bir apu işlemci önerir misiniz??
APU İşlemciler G serisiryzen 3 3100 apu işlemcisimidir?
uygun güçlü bir apu işlemci önerir misiniz??
Ramden yemeleri,yeni kart alınca boşta kalmaları,işlemcinin daha sıcak çalışması, vega 8 apuları zaten önermiyorum vega 11 apular da pahalı.Neden ?
Psu tam anlamı ile çöp.peki ya bu sistem nasıl![]()
Estate | Intel Ultra 5 245KF | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4070 Ti Super 16 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
r5 3400g
8gb ram (16gb yükseltirim)
MSI A320M-A Pro
sertifikasız 500w psu
Bütçesi olmayanlar için bir kurtarıcı bence. 2. el toplamayayım, sıfır olsun sonradan ekran kartı takarım kafasında olanlar için bir nimet olduğunu düşünüyorum. Buna en yakın örnek kendim.Ramden yemeleri,yeni kart alınca boşta kalmaları,işlemcinin daha sıcak çalışması, vega 8 apuları zaten önermiyorum vega 11 apular da pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Psu tam anlamı ile çöp.
Bu fiyata r3 1200+660 ti toplayın.
Bu iki parça ikinci el gerisi sıfır. Montaj yaptırmanız lazım ama.
Ramden yemeleri,yeni kart alınca boşta kalmaları,işlemcinin daha sıcak çalışması, vega 8 apuları zaten önermiyorum vega 11 apular da pahalı.
Psu tam anlamı ile çöp.
Bu fiyata r3 1200+660 ti toplayın.
Bu iki parça ikinci el gerisi sıfır. Montaj yaptırmanız lazım ama.
ben alınır alınmaz onunla ilgili bir şey demedimtamamdır teşekkür ederim
peki neden alınmaz hocam
10 yıldır kaptop kullanıyorum ısınma problemi var ve artık masaüstü uygun fiyatlı pc lere geçmeye karar verdim 1 senedir parça araştırıyorum apu sistemler şimdi ekran kartı idareliği yapar ilerde takarsın ekran kartını efsane olur ama herkes bütçe olduğunu sandığı için bütçeye uygun tavsiyeler veriyor verenlerede çok teşekkür ederim bilmediğim parçalar öğrendimBütçesi olmayanlar için bir kurtarıcı bence. 2. el toplamayayım, sıfır olsun sonradan ekran kartı takarım kafasında olanlar için bir nimet olduğunu düşünüyorum. Buna en yakın örnek kendim.İleride param olursa ekran kartı takarım diye apu sistem almayı planlıyorum. Senin dediğinde mantıklı fakat 2.el'e girişmek istemeyenler olabilir. (660 ti mesajını yeni gördüm, o yüzden 2.el muhabbetine girdim.)
anladımben alınır alınmaz onunla ilgili bir şey demedim
Evet hocam. Cs:go, gta 5, valorant gibi oyunları oynamak için apu sistem alınabilir. Sonrasında ekran kartı takarak çoğu oyunu rahatça oynarsın zaten.10 yıldır kaptop kullanıyorum ısınma problemi var ve artık masaüstü uygun fiyatlı pc lere geçmeye karar verdim 1 senedir parça araştırıyorum apu sistemler şimdi ekran kartı idareliği yapar ilerde takarsın ekran kartını efsane olur ama herkes bütçe olduğunu sandığı için bütçeye uygun tavsiyeler veriyor verenlerede çok teşekkür ederim bilmediğim parçalar öğrendim
anladım
r3 3200g güzel işlemci evet ama piyasada yok ondan daha iyi işlemci var oda r5 3400g birikimimi artırıp özel toplamasını alacağım veya son attığım linkteki pc yiEvet hocam. Cs:go, gta 5, valorant gibi oyunları oynamak için apu sistem alınabilir. Sonrasında ekran kartı takarak çoğu oyunu rahatça oynarsın zaten.