Olabildiğince az bi bütçe olduğuiçin onu seçtimtek korkum darboğaz olup olmamasıydı olmaz dedinizSorun olmaz ama ekran kartı için bütçe ne?
Peki işlemcinin ekran kartına çok gelmesi gibi bi durum olabilir miolmaz 1660 ti besliyor o işlemci
Olamaz ama 1650 Super alamaz mısın? Alamazsan RX570 al.Olabildiğince az bi bütçe olduğuiçin onu seçtimtek korkum darboğaz olup olmamasıydı olmaz dediniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki işlemcinin ekran kartına çok gelmesi gibi bi durum olabilir mi
gelse nolur ne güzel ilerde upgrade olanağı sağlarOlabildiğince az bi bütçe olduğuiçin onu seçtimtek korkum darboğaz olup olmamasıydı olmaz dediniz
Peki işlemcinin ekran kartına çok gelmesi gibi bi durum olabilir mi
Şu an fps kaybı yaşatır mı diye kurdum o cümleyigelse nolur ne güzel ilerde upgrade olanağı sağlar
Açıkçası galac inno3d vs gibi markalara çok elim gitmiyo biraz geri kafalı kalmış olabilirim beni aydınlatırmısınız bu tür markalardan almamın dezavantajları olur muDostum alacağın ekran kartının üstüne çok az bir miktar ekleyerek Galax 1650Super alabilirsin. bir bakmanı öneririm
![]()
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Ayrıca 256 bit almak daha mantıklı değil miDostum alacağın ekran kartının üstüne çok az bir miktar ekleyerek Galax 1650Super alabilirsin. bir bakmanı öneririm
![]()
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
hayırŞu an fps kaybı yaşatır mı diye kurdum o cümleyi
Açıkçası galac inno3d vs gibi markalara çok elim gitmiyo biraz geri kafalı kalmış olabilirim beni aydınlatırmısınız bu tür markalardan almamın dezavantajları olur mu
Ayrıca 256 bit almak daha mantıklı değil mi
galax inno3d palit gibi markalar çok bilinmesede gayet iyi ve sorunsuz markalarhayır
Bu tür markalardan çekincen korkun falan olmasın hatta bazı modelleri msi asus gibi modellerden daha iyi soğutmaya sahip oluyorlar.Açıkçası galac inno3d vs gibi markalara çok elim gitmiyo biraz geri kafalı kalmış olabilirim beni aydınlatırmısınız bu tür markalardan almamın dezavantajları olur mu
Peki hocam bunların yanında b450m s2h le birlikte + ryzen 3 3100 ikilisine uyum sorunu yaşar mi rx570Bu tür markalardan çekincen korkun falan olmasın hatta bazı modelleri msi asus gibi modellerden daha iyi soğutmaya sahip oluyorlar.
Bu üçlüden sorun yaşamazsın ama elektronik işi şans işidir hiçbirinde hiçbir sorun çıkmaz diye garanti verememPeki hocam bunların yanında b450m s2h le birlikte + ryzen 3 3100 ikilisine uyum sorunu yaşar mi rx570
r3 3100 b450 dragon rc 570 kullanıyorum sıkıntı yokPeki hocam bunların yanında b450m s2h le birlikte + ryzen 3 3100 ikilisine uyum sorunu yaşar mi rx570