Tamam üstad anakartı değişeyim o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim
Gittigidiyor.com sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
Tamam üstad anakartı değişeyim o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim
Tamamdır üstadSana dediğim psuGittigidiyor.com sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
aynı ekran kartını aldım bugün sistemi kurdum aynı özellikler anakart hariç ama driver problemi yaşıyorum şu anda 1660 süper driveri indiriyorum kuruyorum windows ile uyumlu değildir diyor orjinal key aldım bi siteden windows keyi onayladım flaan ama hala aynı kuramadım driver ben de butun gun bununla uğraştım sabahtan beri bir sonuç alamadım haberin olsunMerhaba arkadaşlar, öncelikle aranıza katıldığım için çok memnunum ve uzun süredir YouTube kanalının takipciyimdim. Uzun takipler ve araştırmalar sonucu ben de parça parça bir sistem topladım. En ucuz nerde bulduydam parça parça sipariş verdim. Sizce sistem uyumluluğu ve durumu nedir, nasıl ?
Anakart: Asus prime b450m-k II
İşlemci: Ryzen 3 3100
Ekran kartı: Palit Geforce GTX 1660 Super 6gb
Ram: Adata xpc gammix 3000mhz 2x8gb
SSD: Apacer panther 480gb
PSU: sharkoon shp650 650w 80plus
Kasa: sharkoon
Bu işte siz kadar iyi değilim bu yüzden size danışmak istedim. Sizce bu sistemin uyumluluğu ve durumu nasıl ?
Ben henüz sistem montajını yapmadım ama bilmiyorum. Üzüldüm senin adına yine bi bakıp araştırmak lazımaynı ekran kartını aldım bugün sistemi kurdum aynı özellikler anakart hariç ama driver problemi yaşıyorum şu anda 1660 süper driveri indiriyorum kuruyorum windows ile uyumlu değildir diyor orjinal key aldım bi siteden windows keyi onayladım flaan ama hala aynı kuramadım driver ben de butun gun bununla uğraştım sabahtan beri bir sonuç alamadım haberin olsun
Anakartın ne hocamaynı ekran kartını aldım bugün sistemi kurdum aynı özellikler anakart hariç ama driver problemi yaşıyorum şu anda 1660 süper driveri indiriyorum kuruyorum windows ile uyumlu değildir diyor orjinal key aldım bi siteden windows keyi onayladım flaan ama hala aynı kuramadım driver ben de butun gun bununla uğraştım sabahtan beri bir sonuç alamadım haberin olsun
Driver sorununu çözebildin mi ?aynı ekran kartını aldım bugün sistemi kurdum aynı özellikler anakart hariç ama driver problemi yaşıyorum şu anda 1660 süper driveri indiriyorum kuruyorum windows ile uyumlu değildir diyor orjinal key aldım bi siteden windows keyi onayladım flaan ama hala aynı kuramadım driver ben de butun gun bununla uğraştım sabahtan beri bir sonuç alamadım haberin olsun