Yani sen bilirsin daha doğrusu arkadaşın bilir.olsun hocam 200 300 lira kısıp ne yapacaz
Kasa aslında güzel ama bu bütçede daha iyileri alınabiliyor Dark Guardian gibi.bende aynı fikirdeyim bi ara forumun hastası olduğu kasa
ilk öncelikle hocam kuzenim ne yayın yapcak ne de render vs sadece oyun,oyun hastası ve 1660 ti gayet yeterli ve ileride yeni nesil ryzen çıktığında b450 ye destek gelip gelmeyecek mi bilmiyoruz ileriye yönelik gayet iyi ,psuya gelirsek belirttiğim gibi fp de şart değiliz gayet kaliteli bir psu seçmek istedik,ram e bişey diyemicem orada haklısnız değiştiririmYani sen bilirsin daha doğrusu arkadaşın bilir.
300 lira kısıp ekran kartını yükseltmek çok daha iyi olmaz mı sence?
10-20 fps daha fazla almak varken FPS'e gram katkısı olmayan anakart almak oyun odaklı bir sistem toplarken yapılan büyük bir hatadır.
PSU pahalı SSD pahalı ramler yerine Crucial Ballistix alın işlemci bu bütçede düşük kalmış.
7.5 k oluyo biz 7kj diyozEkran kartını ben de sevmedim. O bütçeye en az bunu koymanız lazım
Gigabyte RTX 2060 OC 6G GV-N2060OC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte RTX 2060 OC 6G GV-N2060OC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte RTX 2060 OC 6G GV-N2060OC-6GD 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
1660Tİ yetersiz demiyorum, bu bütçeye göre yetersiz diyorum.ilk öncelikle hocam kuzenim ne yayın yapcak ne de render vs sadece oyun,oyun hastası ve 1660 ti gayet yeterli ve ileride yeni nesil ryzen çıktığında b450 ye destek gelip gelmeyecek mi bilmiyoruz ileriye yönelik gayet iyi ,psuya gelirsek belirttiğim gibi fp de şart değiliz gayet kaliteli bir psu seçmek istedik,ram e bişey diyemicem orada haklısnız değiştiririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
7.5 k oluyo biz 7kj diyoz
akakçede m2 bulamadım onu ayarlarım,valla psikolojik b550 daha iyi diyesim geliyo neyse bakıcaz bişiler1660Tİ yetersiz demiyorum, bu bütçeye göre yetersiz diyorum.
Ayrıca B450ler de 5. nesil destekliyecek
Zaten aynı soketler AM5 gelse B550yle kullanabilir misin???
Ayrıca sadece oyun oynayacaksanız M.2 ler gereksiz masraf. İlla da M.2 alıcam diyorsan Kingston A2000, Adata Swordfish, Sandisk Ultra gibi modellere baksın.
Dediğim gibi ekran kartı ve işlemci bu bütçede düşük kalmış.akakçede m2 bulamadım onu ayarlarım,valla psikolojik b550 daha iyi diyesim geliyo neyse bakıcaz bişiler