ryzen 5 5600 yap darboğaz yaşanırx94rd kule tipi soğutucum var sizce ne kadar oc yaparsam besleyebilirim sonradan işlemciyi değiştiricem
İdarelik kullanılır ileride yükseltecek sen cpuyu öyle şansın varsa 6600 düşünmedarboğaz yaşanacağını biliyorum hocam ama oc yaparsam beni idare etmezmi birkaç ay yoksa düz 6600 mü alayım
Oc konusunda bilgim yok.kaç ghz lere çıkartmalıyım hocam sizce beni idare etmesi için
3100 ün tek çekirdek gücü 3600 e yakın sayılır iki işlemci arasında %10-15 oyun performansı farkı vardır tabi çekirdek sayısı olarakta 3600 den geride darboğaz kaçınılmaz olacaktır ama o.c ile vs tolere edilebilir.x94rd kule tipi soğutucum var sizce ne kadar oc yaparsam besleyebilirim sonradan işlemciyi değiştiricem
oc ömrü kısaltır düz 6600 aldarboğaz yaşanacağını biliyorum hocam ama oc yaparsam beni idare etmezmi birkaç ay yoksa düz 6600 mü alayım
Dostum eğer ki doğru sıcaklıklarda doğru işlemler yapılırsa hiç bir oc işleminde parça ömrü kısalmaz.oc ömrü kısaltır düz 6600 al
hocam sıvı soğutması felan varsa sıkıntı olmazda stok fanla felan sıkıntı olrDostum eğer ki doğru sıcaklıklarda doğru işlemler yapılırsa hiç bir oc işleminde parça ömrü kısalmaz.
çok sıkıntı olmaz sen çok yapma ortalama seviye yapsan hiç sıkıntı çıkmaz ama kısa sürede işlemciyi değiştirKule tipi soğutucum var hocam