daha 7 ayda toplanmış kasa sadece ekran kartı 2. el diğerlerinin disbiritör garantileri duruyor1.180 veya 1.200 watt çekiyor galiba
1.180 veya 1.200 watt çekiyor galiba
pardon 7. aydadaha 7 ayda toplanmış kasa sadece ekran kartı 2. el diğerlerinin disbiritör garantileri duruyor
Termal macun ne durumda?pardon 7. ayda
bilmiyorumTermal macun ne durumda?
Bak hocam. Bu sıcaklık normal değilkasanın yan camını açtığımda boşta 52 dereceye düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum
kasadan dolayı mı böyle oluyorBak hocam. Bu sıcaklık normal değil
Hocam işlemciyle soğutucu arasında termal "macun" olur. Bitmişse çok ısınır. Bir bak sen. Yoks a yeni sürkasadan dolayı mı böyle oluyor
elimde termal macun yok ve fan nasıl çıkar takılır hiç bilmiyorum zor ve riskli bir işlem mi ve en iyi termal macun hangisiH
Hocam işlemciyle soğutucu arasında termal "macun" olur. Bitmişse çok ısınır. Bir bak sen. Yoks a yeni sür
Hocam sen bir bak yoksa pc yi hiç açma git 1 kutu al sür/yenile.elimde termal macun yok ve fan nasıl çıkar takılır hiç bilmiyorum zor ve riskli bir işlem mi ve en iyi termal macun hangisi
https://www.teknobiyotik.com/donani...-intel-uyumlu-islemci-sogutucu-dkccx94rd.html direkt böyle bir kule tipi soğutucu alsam nasıl olur
Hocam sen bir bak yoksa PC yi hiç açma git 1 kutu al sür/yenile.
Sana önerimin PC biraz açık kalsın. Sonra kapat, dışı çek. Kasayı ac. Soğutucunun yanındaki vidaları sok. Daha sonra yumuşak hamlelerle soğutucuyu sağa sola döndur. Sakın tak diye yukarı çekme.
Biraz döndürdukten sonra döndürmeye devam ederek yavaşça çek. Eğer macun kıvamında bir madde varsa sıkıntı burdan kay aklı değildir. Eğer yoksa veya çok azsa termal macun uygulaman gerekir.
@kandes22
Hocam başka ne olabilir?