Rennes
80+ Gold
Dahası
Benim buraya attığım bir video vardı adam FX işlemciyi 8.8GHz'e çıkarıyordu, bir ara keşke siz de yapsanız Abdullah Abi.
der8auer'den bahsediyorsun. O adam LN2 ile 8 GHz'e çıkıyordu, Abdullah Bey nasıl LN2 ile test yapsınBenim buraya attığım bir video vardı adam FX işlemciyi 8.8GHz'e çıkarıyordu, bir ara keşke siz de yapsanız Abdullah Abi.
O da doğru da Türkiye'de bulunmuyor mu beni biraz aydınlatder8auer'den bahsediyorsun. O adam LN2 ile 8 GHz'e çıkıyordu, Abdullah Bey nasıl LN2 ile test yapsın.
Bulunur mu bilmiyorum ama der8auer bu dünyadaki en iyi overclock yapan kişi diyebiliriz, kırdığı bir sürü rekor var. Abdullah Bey'in böyle şeylerle uğraşacağını pek sanmıyorum, en azından bireysel olarak yapmaz.O da doğru da Türkiye'de bulunmuyor mu beni biraz aydınlat?
Benimkinide 3666MHz yaptınızBizde burda @crazyreign' in RAM' i 3600 yapıyoruz.![]()
Artık tek değil...Eski hız aşırtmacılardan kim kaldı?değerli kardeşlerim yine rahat duramadım ve Ryzen 3 3100 işlemciyi hava soğutma ile All Core 4700MHz'e hız aşırttım. Performans artışını görmeniz lazım inanılmaz keyifli, videosunu da hazırlıyorum
Alıntıyı görüntüle
Yok mu bi 5.0GHz tek olmasıArtık tek değil...
Yok. 4875 olduYok mu bi 5.0GHz tek olması![]()
Olsun o da güzelYok. 4875 oldu![]()
Kaç V, eğer tese soktuysan TDP değeri nasıl? Bir de Soğutucun ne?Yok. 4875 oldu![]()
70W 2 core T6 ultra 1.525vKaç V, eğer tese soktuysan TDP değeri nasıl? Bir de Soğutucun ne?
Hangi test o? Nasıl 70W la?70W 2 core T6 ultra 1.525v