safakbalci
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
- Konu Sahibi Konu Sahibi
CTR 1.1Hangi uygulama ile bakıyorsunuz?
CTR 1.1Hangi uygulama ile bakıyorsunuz?
Sadece Ryzen işlemciler için mi İntel de de oluyor mu?CTR 1.1
Onun ustaları burada ben çok iyi bilmiş olsam işlemcime sarılır yatardımSadece Ryzen işlemciler için mi İntel de de oluyor mu?
cbp açıkmı kontrol et sonra bios güncelle bu dediklerimi yapmazsan kesinlikle yanlış çıkar benimde başıma geldi plat çıktı diye sevindim silver mışSizce bu işlemci ile yollarımı ayırmalımıyım yeni bir işlemciye kanat mı açmalı ?
4.35 de çatır çatır kullanıyorum sence dediğin gibi bir yanlışlık olsa bu değerlerde kullana bilirmiyim işlemci sıcaklığım 50* oyunda !cbp açıkmı kontrol et sonra bios güncelle bu dediklerimi yapmazsan kesinlikle yanlış çıkar benimde başıma geldi plat çıktı diye sevindim silver mış
kaç v? ayrıca hangi ayarlarda hangi oyunda 50* işlemci kulanımı kaç?4.35 de çatır çatır kullanıyorum sence dediğin gibi bir yanlışlık olsa bu değerlerde kullana bilirmiyim işlemci sıcaklığım 50* oyunda !
4.5'u açmıyordu zaten, 1.25 ile.BIOS'a girin, F7 basın, Ai Tweaker kısmından CPU Core Ratio ayarını 42.00 yapın, VDDCR CPU Voltage ayarını offset moda alın, sonra çıkan VDDCR CPU Voltage ayarını + tuşuna basarak +0.100V yapın, F10 basıp kaydederek çıkın.
Testte bir yanlışlık yoksa bu ayarda PC'nin çalışması gerekiyor, programın dediğinden düşük bir GHz dedim, testin gerçek olduğunu pek sanmıyorum, çok uçuk değerler var orada.